Απάντησε για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ και το θέμα επενδυτή ο Πετρίδης

Χαιρετισμό απεύθυνε στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο οικονομικό κομμάτι.

«Μια απίστευτα δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε. H πιο δύσκολη σεζόν που είχα να αντιμετωπίσω, η χρονιά 2021-2022, από τον καιρό που είμαι στα διοικητικά. Το θέμα με το οικονομικό κομμάτι παρουσιάζεται διογκωμένο.».

Για το αγωνιστικό: «Γνωρίζαμε πως ο ανταγωνισμός ήταν πολύ ψηλός. Οι επενδυτές άλλαξαν τις ισορροπιές. Αυτές θα αλλάζουν την πραγματικότητα και τη νέα χρονια. Προχωρήσαμε σε υπερβάσεις».

Για τον Πουρσαιτίδη: «Δεν κρίθηκε την πρώτη αγωνιστική. Αξιολογήσαμε την κατάσταση και αποφασίσαμε την αποδέσμευση του. Ορθή απόφαση. Η έλευση του Αυγουστή έφερε την βελτίωση. Αγγίξαμε τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανατροπή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν ξεχωριστός. Βοήθησε τα μέγιστα».

Για το εμπορικό κομμάτι: «Καταφέραμε να εντάξουμε στην εμπορική μας ομάδα την εταιρεία Stoiximan. Θα πορευτούμε μαζί μέχρι το 2024».

Για τη συμφωνία με NAGA PAY: «Πρόκειται για μια εταιρεία Παγκόσμιας εμβέλειας. Θα γίνει επίσημη παρουσίαση όταν ντυθεί ο Αρχάγγελος με τα χρώματα του χορηγού».

Για το οκονομικό: «Η πιο δύσκολη περίοδος το 2020-21. Γνωρίζαμε πως αναπόφευκτα θα υπήρχε έλλειμα της τάξης των €8.000.000. Το καθεστώς του κυπριακού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει. Νεοφώτιστες ομάδες εξήγγειλαν πως έρχονται επενδυτές. Τα μπάτζετ είναι πολύ μεγάλα».

Για τη νέα σεζόν: «Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μπουμε στους ομίλους του UEFA Conference. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές μετά από εισήγηση του τεχνικού επιτελείου».

Για το θέμα του επενδυτή: «Κάνουμε προσπάθειες για επενδυτή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να μας ικανοποιεί».

Δειτε Επισης

Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»