Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έχασε άλλα παραδίδει μαθήματα ο Εθνικός-«Πήγαμε στις δουλειές μας σήμερα νικητές»

  26/05/2022 22:22
Έχασε άλλα παραδίδει μαθήματα ο Εθνικός-«Πήγαμε στις δουλειές μας σήμερα νικητές»

Έχασε άλλα παραδίδει μαθήματα ο Εθνικός-«Πήγαμε στις δουλειές μας σήμερα νικητές»

  26/05/2022 22:22

Παρόλο του ότι έχασε το κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι από την Ομόνοια, ο Εθνικός νιώθει νικητής και στέλνει τα δικά του ιδιαίτερα μηνύματα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. 

«Θέλουμε να πούμε τόσα πολλά και την ίδια ώρα δεν βρίσκουμε τις λέξεις να περιγράψουμε όλα αυτά που ζήσαμε. Ένα ταξίδι τρελό που δυστυχώς η μοίρα το ήθελε αλλιώς.. 

Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε… το παλέψαμε… Διδάξαμε.. Κλάψαμε. Λυπηθήκαμε.. μετά θυμηθήκαμε. Είδαμε μπροστά μας τους φίλους μας από το σχολείο, είδαμε φίλους φίλων, τους γείτονες μας, τα παιδιά μας, τους παππούδες μας στα ΜΠΛΕ. Πόσο σας πήγαιναν τα ΜΠΛΕ…

Φωνάξαμε τόσες φορές ΑΧΝΑ που στο τέλος δεν μας έμεινε φωνή. Πήγαμε στις δουλειές μας σήμερα ΝΙΚΗΤΕΣ. Τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα σας από όλη την Κύπρο σήμερα μας έκαναν να κλάψουμε ξανά. Αυτή την φορά από περηφάνεια. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Μας δίνετε τόση δύναμη για να πάμε παρακάτω. 

Θα πάρει καιρό. Κάποιοι ίσως να μην το χωνέψουν και ποτέ. Ο Εθνικός μας δεν έμαθε ποτέ στα εύκολα έτσι και αλλιώς… 

Εσείς, ο κόσμος μας και τα παιδιά μας είστε η μεγαλύτερη νίκη του Εθνικού μας - του θηρίου μας.

Ευχαριστούμε που μάθατε στα παιδιά σας να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Ευχαριστούμε που τους μάθατε ότι ο δυνατός μπορεί να πήρε το κύπελλο, αλλά ο αδύνατος είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ. Ευχαριστούμε που πλέον για πάντα θα μας συνδέει μια νύχτα τρελή και μαγική. 

Έρχονται πολλά και θα τα ζήσουμε μαζί… γιατί το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι. Το αγαπημένο μας παιχνίδι. 💙».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας