Ανανεώθηκε η συμπόρευση ΚΟΑ-ΟΠΑΠ-Κύπρου

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συνεχίζοντας την ιστορική συμπόρευση με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, ανανέωσε τη στήριξη που παρέχει στο μακροβιότερο και μαζικότερο πρόγραμμα του ΚΟΑ «Αθλητισμός για όλους». Την ανανέωση της συνεργασίας ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΟΑ την Πέμπτη 26 Μαϊου 2022.  

Η ανανέωση της συνεργασίας ΚΟΑ-ΟΠΑΠ Κύπρου με τη στήριξη του προγράμματος «Αθλητισμός για όλους», επιβεβαιώνει την αμφίδρομη διάθεση να ικανοποιηθούν τα μέγιστα οι ανάγκες της κοινωνίας μας για την άθληση. Γιατί ακριβώς, όπως είπε στο χαιρετισμό του ο κύριος Αλετράρης «το ΑΓΟ αποτελεί το σημαντικότερο πρόγραμμα κοινωνικού αθλητισμού στον τόπο μας, προτάσσοντας τις ευεργετικές επιπτώσεις του αθλητισμού, στην κοινωνική, παιδαγωγική και πολιτιστική ανάπτυξη».

Η καθολική αποδοχή του ΑΓΟ για τριανταεπτά τώρα χρόνια, σε όλους τους χώρους, για όλες τις ηλικίες και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αναδεικνύει τη σημαντικότητα του προγράμματος, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου. Εξαίροντας το έργο των στελεχών και λειτουργών του ΑΓΟ, τους συνεχάρη γιατί η αφοσίωση και διάθεση τους στους δύστροπους καιρούς της πανδημίας, με την εφαρμογή της διαδικτυακής πλατφόρμας online εκγύμνασης, συνέβαλε ώστε το πρόγραμμα να συνεχίσει την ωφέλιμη λειτουργία του.  

Καταλήγοντας ο κύριος Αλετράρης διαβεβαίωσε ότι «εκτιμώντας τη σημασία του προγράμματος και συνυπολογίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που συνεχίζουν να βαραίνουν τον τόπο και τους ανθρώπους, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και σε αυτό το βήμα του, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Με την ίδια ειλικρίνεια και συνέπεια άλλωστε, η ΟΠΑΠ Κύπρου συμμετέχει διαχρονικά στο σύνολο της αθλητικής δράσης της χώρας,  με τη στήριξη αθλητών, θεσμικών φορέων, ομοσπονδιών, συλλόγων, εθνικών ομάδων και εκδηλώσεων σε όλα τα επίπεδα»

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξη της στην κυπριακή κοινωνία και αθλητισμό καθώς και για την αγαστή συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού. Ο κύριος Μιχαηλίδης διαβεβαίωσε ότι οι σχεδιασμοί του ΚΟΑ ενισχύουν και αναβαθμίζουν το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» το οποίο προσφέρει ευκαιρίες άθλησης με στόχο την διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της ψυχικής υγείας καθώς και την συμμετοχή των μελών του σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» δημιουργήθηκε το 1985 με εμπνευστή του τον τότε Πρόεδρο του ΚΟΑ αείμνηστο Κυριάκο Νεοκλέους, ο οποίος είχε πει το εξής:

«Μεγάλος οραματισμός μας είναι η κάλυψη των αθλητικών αναγκών όλου ανεξαιρέτως του λαού μας». Όραμα που ο χρόνος, και δικαίωσε και υλοποίησε, καθιστώντας το ΑΓΟ ως το μακροβιότερο και πιο δημοφιλές πρόγραμμα του ΚΟΑ, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη δράση του έχοντας και τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Τις διαστάσεις της σύγχρονης δράσης του προγράμματος έδωσε σύντομα η Προϊστάμενη του ΑΓΟ, παλιά μεγάλη πρωταθλήτρια, Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ η οποία εξέφρασε και τις ευχαριστίες της τόσο στους γυμναστές που συμμετέχουν, όσο και στην ΟΠΑΠ Κύπρου για την σημαντική συνεισφορά της. Κι επειδή το ΑΓΟ δεν κάνει καμιά εξαίρεση στο δικαίωμα και την ευκαιρία άθλησης, η κυρία Έφη Μούζουρου Πενηνταέξ  κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση να περάσουν από τα λόγια στην πράξη και να λάβουν άμεσα μέρος σε ένα ειδικό πρόγραμμα άθλησης. Κι όλοι ανταποκρίθηκαν! Γιατί ο αθλητισμός είναι για όλους!

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος