Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σήκωσε το γάντι και απάντησε για το μέλλον του ο Τιμούρ

  28/05/2022 14:33
Σήκωσε το γάντι και απάντησε για το μέλλον του ο Τιμούρ

Σήκωσε το γάντι και απάντησε για το μέλλον του ο Τιμούρ

  28/05/2022 14:33

Φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή της Γεωργίας ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το μέλλον του.

«Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ανόρθωση και ό,τι και να γίνει θα είμαι εκεί – αν δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις μέρες», ανέφερε ο Τιμούρ. 

Όπως σημείωσε επίσης, «φυσικά και ήταν ατυχές που η ομάδα δεν προκρίθηκε στην Ευρώπη αλλά τα τελευταία τρία χρόνια ήταν πολύ καλά στο πρωτάθλημα και στο Conference League, όπου παλέψαμε μέχρι το τέλος για να προκριθούμε από τον όμιλο. Δεν είναι εύκολο για μια κυπριακή ομάδα να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ταυτόχρονα με το πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια Ομόνοια δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη εξάδα».

«Από τη μια είναι κακό που δεν βγήκαμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά από την άλλη είναι καλό γιατί έχουμε χρόνο να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα και να φέρουμε νέους παίκτες. Αν πηγαίναμε στην Ευρώπη, θα έπρεπε να παίξουμε πολύ σύντομα. Τώρα έχουμε ενάμιση μήνα να προετοιμαστούμε, που είναι μια αρκετός καιρός. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τους παίκτες μετά τον κορωνοϊό και άλλα πρόσφατα προβλήματα και να ξεκουραστούμε και εμείς».

«Γεωργιανός ποδοσφαιριστής; Αν εμφανιστεί κάποιος παίκτης με ενδιαφέρον, θα τον πάρω ευχαρίστως. Είχα Γεωργιανούς στην ομάδα και έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο μαζί μας. Πριν την έναρξη της σεζόν, οι τρεις έλαβαν καλύτερες προσφορές και έφυγαν για τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμα ψάχνω και θέλω να φέρω έναν Γεωργιανό που θα είναι χρήσιμος για την ομάδα μας και την Εθνική ομάδα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας