Σήκωσε το γάντι και απάντησε για το μέλλον του ο Τιμούρ

Φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή της Γεωργίας ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το μέλλον του.

«Έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ανόρθωση και ό,τι και να γίνει θα είμαι εκεί – αν δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις μέρες», ανέφερε ο Τιμούρ. 

Όπως σημείωσε επίσης, «φυσικά και ήταν ατυχές που η ομάδα δεν προκρίθηκε στην Ευρώπη αλλά τα τελευταία τρία χρόνια ήταν πολύ καλά στο πρωτάθλημα και στο Conference League, όπου παλέψαμε μέχρι το τέλος για να προκριθούμε από τον όμιλο. Δεν είναι εύκολο για μια κυπριακή ομάδα να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ταυτόχρονα με το πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια Ομόνοια δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη εξάδα».

«Από τη μια είναι κακό που δεν βγήκαμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά από την άλλη είναι καλό γιατί έχουμε χρόνο να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα και να φέρουμε νέους παίκτες. Αν πηγαίναμε στην Ευρώπη, θα έπρεπε να παίξουμε πολύ σύντομα. Τώρα έχουμε ενάμιση μήνα να προετοιμαστούμε, που είναι μια αρκετός καιρός. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τους παίκτες μετά τον κορωνοϊό και άλλα πρόσφατα προβλήματα και να ξεκουραστούμε και εμείς».

«Γεωργιανός ποδοσφαιριστής; Αν εμφανιστεί κάποιος παίκτης με ενδιαφέρον, θα τον πάρω ευχαρίστως. Είχα Γεωργιανούς στην ομάδα και έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο μαζί μας. Πριν την έναρξη της σεζόν, οι τρεις έλαβαν καλύτερες προσφορές και έφυγαν για τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμα ψάχνω και θέλω να φέρω έναν Γεωργιανό που θα είναι χρήσιμος για την ομάδα μας και την Εθνική ομάδα».

Δειτε Επισης

Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet