Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρόβλεψη των Αζέρων για τον Τιμούρ και η ατάκα για αθυροστομία

  28/05/2022 15:53
Η πρόβλεψη των Αζέρων για τον Τιμούρ και η ατάκα για αθυροστομία

Η πρόβλεψη των Αζέρων για τον Τιμούρ και η ατάκα για αθυροστομία

  28/05/2022 15:53

Συνέχεια στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Τιμούρ Κετσπάγια σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με την Νέφτσι Μπακού, δίνουν οι Αζέροι.

Σύμφωνα με την sportsinfo.az, ακόμα κι αν ο Κετσπάγια υπογράψει στην Νέφτσι, προβλέπουν ότι δεν θα αντέξει για πάνω από δύο με τρεις μήνες στην ομάδα, λόγω της... αθυροστομίας του.

Όπως αναφέρεται, «ο Τιμούρ ζει στην Κύπρο εδώ και πολλά χρόνια. Εκεί έχει πολλούς φίλους και γνωστούς. Δεν είναι διατεθειμένος να μας μιλήσει αυτή τη στιγμή και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με Γεωργιανούς δημοσιογράφους. Δεν γνωρίζω γιατί. Είναι ειλικρινής και αυθόρμητος. Επίσης υπάρχει νευρικότητα…"

Σημειώνεται επίσης πως" δεν μπορεί να ελέγξει τα λόγια του όταν είναι εκνευρισμένος. Μην συγκρίνετε τον Τιμούρ με τον Kakhaber Tskhadadze (σ.σ Γεωργιανός τεχνικός που δούλεψε για χρόνια στην Inter Baku). Ο Kakha είναι πιο διπλωμάτης, ξέρει τι να πει σε ποιον".

Το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας πως" η Νέφτσι μπορεί να ενδιαφέρεται και να μιλά μαζί του αλλά κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι πετυχημένη μια συνεργασία. Ακόμα και αν πάει στο Αζερμπαϊτζάν ο Τιμούρ, δεν θα κρατήσει πολύ. Δεν θα φοβάται να μιλήσει λόγω συμβολαίου γιατί έχει αρκετά χρήματα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να προπονήσει τη Νέφτσι για πάνω από 2-3 μήνες».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας