Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τα τρία συμβόλαια που καίνε και ο στόχος για το μέλλον του Πίττα

  29/05/2022 09:28
Τα τρία συμβόλαια που καίνε και ο στόχος για το μέλλον του Πίττα

Τα τρία συμβόλαια που καίνε και ο στόχος για το μέλλον του Πίττα

  29/05/2022 09:28

Το πάρτι τίτλου του Απόλλωνα έχει ήδη σταματήσει για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον προγραμματισμό  για τη νέα χρονιά, οι οποίοι έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά, για να κάνουν ξανά πρωταθλήτρια την ομάδα της Λεμεσού. 

Μετά το ναυάγιο στην απόκτηση Παύλου Κορρέα, οι ανθρώποι του Απόλλωνα στρέφουν την προσοχή τους στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και στην προσπάθεια να μπολιάσουν την ομάδα με Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Σε πρώτο πλάνο, είναι οι ανανεώσεις των Φάνου Κατελάρη, Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη και του αρχηγού Χάμπου Κυριάκου. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, το έργο είναι πιο εύκολο, αφού η διαφορά έγκειται μόνο στο οικονομικό και αναμένεται ότιθα βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσουν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. 

Από την άλλη, σε ότι αφορά τον αρχηγό του Απόλλωνα, θέλει να παίξει στο εξωτερικό, ωστόσο αν δεν βρει κάτι που θατον ελκύσει, αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του Απόλλωνα προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε κι αν αποχωρήσει. 

Την ίδια ώρα, γίνεται προσπάθεια για να ανανεωθεί το συμβόλαιο και του Ιωάννη Πίττα, που λήγει την επόμενη χρονιά, με τον Νίκο Κίρζη να θέλει να κρατήσει τον νεαρό Κύπριο επιθετικό στο Κολόσσι. 

Απ εκεί και πέρα, αξιολογείται το υπόλοιπο ρόστερ, για να αποφασιστεί ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν, ώστε να καταρτιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ενόψει της νέας χρονιάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας