Τα τρία συμβόλαια που καίνε και ο στόχος για το μέλλον του Πίττα

Το πάρτι τίτλου του Απόλλωνα έχει ήδη σταματήσει για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον προγραμματισμό  για τη νέα χρονιά, οι οποίοι έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά, για να κάνουν ξανά πρωταθλήτρια την ομάδα της Λεμεσού. 

Μετά το ναυάγιο στην απόκτηση Παύλου Κορρέα, οι ανθρώποι του Απόλλωνα στρέφουν την προσοχή τους στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και στην προσπάθεια να μπολιάσουν την ομάδα με Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Σε πρώτο πλάνο, είναι οι ανανεώσεις των Φάνου Κατελάρη, Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη και του αρχηγού Χάμπου Κυριάκου. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, το έργο είναι πιο εύκολο, αφού η διαφορά έγκειται μόνο στο οικονομικό και αναμένεται ότιθα βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχίσουν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. 

Από την άλλη, σε ότι αφορά τον αρχηγό του Απόλλωνα, θέλει να παίξει στο εξωτερικό, ωστόσο αν δεν βρει κάτι που θατον ελκύσει, αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του Απόλλωνα προετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε κι αν αποχωρήσει. 

Την ίδια ώρα, γίνεται προσπάθεια για να ανανεωθεί το συμβόλαιο και του Ιωάννη Πίττα, που λήγει την επόμενη χρονιά, με τον Νίκο Κίρζη να θέλει να κρατήσει τον νεαρό Κύπριο επιθετικό στο Κολόσσι. 

Απ εκεί και πέρα, αξιολογείται το υπόλοιπο ρόστερ, για να αποφασιστεί ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν, ώστε να καταρτιστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ενόψει της νέας χρονιάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Εξαφάνισαν τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα οι οπαδοί της ΑΕΚ-Παραχωρούνται κι άλλα