Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Μεταγραφικές σειρήνες από Ελλάδα και Ισπανία για τον Βρόντη

  29/05/2022 11:39
Μεταγραφικές σειρήνες από Ελλάδα και Ισπανία για τον Βρόντη

Μεταγραφικές σειρήνες από Ελλάδα και Ισπανία για τον Βρόντη

  29/05/2022 11:39

Μεταγραφικές σειρήνες ηχούν για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Στυλιανό Βρόντη, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το bnsports.gr, ομάδες από την super league και την La Liga ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Περιζήτητος μοιάζει να είναι μόλις στα 17 του ο Στυλιανός Βροντής, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου και βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος νέος παίκτης σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports θέλουν τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ να είναι στο στόχαστρο τριών κορυφαίων ελληνικών ομάδων και ενός συλλόγου από την La Liga!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Κύπρου και ο κορυφαίος νέος, αν αναλογιστούμε πως αναδείχθηκε ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής για τα ομαδικά αθλήματα, σε ολόκληρη την χώρα!

Ο λόγος για τον 17άχρονο Στυλιανό Βροντή, ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ, έχει καταγράψει έξι εμφανίσεις με την U19 της Κύπρου και έχει ήδη προσελκύσει τα βλέμματα τόσο ελληνικών ομάδων, όσο και συλλόγων του εξωτερικού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports, ο Βροντής βρίσκεται στα ραντάρ τριών κορυφαίων ομάδων της Super League, μιας και οι εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, με τις συζητήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ωστόσο, οι εν λόγω τρεις ομάδες δεν «παίζουν» μόνες τους, καθώς και ένας σύλλογος από την La Liga θα επιχειρήσει να αποσπάσει την υπογραφή του»!

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας