Το πάρτι τελείωσε… Αρχίζει ο σχεδιασμός του νέου Απόλλωνα για τ' αστέρια

Το έξαλλο γλέντι, η φαντασμαγορική φιέστα αλλά και η πορεία των πρωταθλητών στους δρόμους της Λεμεσού, αποτελούν ήδη παρελθόν για τον Απόλλωνα. Η διοίκηση του Νίκου Κίρζη με πρωτεργάτη τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος οδήγησε τους γαλάζιους στην ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, έχουν ήδη σηκώσει μανίκια και φτιάχνουν τον νέο Απόλλωνα, που θα συνεχίσει να γραφεί ιστορία. 

Αναμφισβήτητα, η επιλογή του ισχυρού άνδρα των γαλάζιων της Λεμεσού να δώσει τα κλειδιά του πάγκου στον Γερμανό προπονητή, αποδείχθηκε λίρα εκατό, αφού μέσα σε ένα χρόνο, διαμόρφωσε τον Απόλλωνα και τον έφερε με το τέλος του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση και να πανηγυρίζει δικαιωματικά την κατάκτηση του τίτλου. 

Άπαντες, στις τάξεις της ομάδας της Λεμεσού, βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς η καλοκαιρινή περίοδος είναι πολύ σημαντική για το κτίσιμο της ομάδας, αφού θα αγωνίζεται πλέον σε διπλό ταμπλό. Τόσο στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα, μιας και έχει ήδη εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. 

Φυσικά, απώτερος στόχος της ομάδας του Απόλλωνα, είναι η πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου εκεί φυσικά τα έσοδα εκατομμυρίων είναι πολύ περισσότερα, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σημειώνεται, ότι για να πετύχει αυτή την πρόκριση η ομάδα της Λεμεσού στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι να καταφέρει να πάρει δυο προκρίσεις, αφού η προσπάθειά του αρχίζει από τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης. 

Πάντως, μέχρι στιγμής η ομάδα της Λεμεσού ανακοίνωσε τρεις νέες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές της. Πρόκειται για τον Δημήτρη Δημητρίου, που επεκτάθηκε η συνεργασία έως το 2025, τον Ανδρέα Παναγιώτου που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του έως το 2024 και του Χαμάς μέχρι το 2024. 

Τιμητικό την ίδια ώρα για την ομάδα της Λεμεσού, αποτελεί το γεγονός ότι κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος στα βραβεία της ΚΟΠ μετά από ψηφοφορία των προπονητών του πρωταθλήματος, αναδείχθηκε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε