Σύνθημα νίκης από Κωστένογλου-Έπλεξε το εγκώμιο του Κοσόβου

Δηλώσεις στα ΜΜΕ για τον αγώνα με το Κόσοβο παραχώρησε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Κωστένογλου και ο ποδοσφαιριστής Αλεξάντερ Γκόγκιτς. O προπονητής της Κύπρου στάθηκε στην ποιότητα των αντιπάλων, λέγοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Αρχικά ανέφερε πως «αρχίζει μια νέα διοργάνωση που είναι μια νέα πρόκληση για την Εθνική μας ομάδα. Προερχόμαστε από δύο καλές εμφανίσεις με την Εσθονία στις οποίες πήραμε και το ζητούμενο που ήταν η παραμονή στην Κατηγορία. Τώρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους και έμπειρους αντιπάλους, απέναντι στους οποίους στοχεύουμε να παρουσιάσουμε ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα, διεκδικώντας το αποτέλεσμα».

Σημείωσε επίσης ότι «uέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά στις προπονήσεις σε δύσκολες συνθήκες. Εύχομαι αυτή η εικόνα που βγάζουν καθημερινά, να φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στο Κόσοβο. Σε κάθε αγώνα στόχος μας είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Όπως και με την Εσθονία, στην προσπάθεια που θα κάνουμε, θέλουμε να έχουμε την στήριξη των Κυπριών φιλάθλων».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Κωστένογλου τόνισε πως το Κόσοβο διαθέτει μια πολύ ποιοτική ομάδα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πολύ ψηλό επίπεδο, όμως, και η δική μας ομάδα έχει αξία και ποιότητα και μέσα από ομαδική προσπάθεια, θα διεκδικήσουμε τη νίκη.

Aπό την πελυρά του, ο Άλεξ Γκόγκιτς δήλωσε ότι «προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα με την Εσθονία και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό. Κυρίως μέσα στην έδρα μας, στόχος μας είναι η νίκη σε όλους τους αγώνες. Ο αντίπαλος μας είναι δύσκολος και ποιοτικός, όμως και εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο κόσμος να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»