Η θέση της Ανόρθωσης για Ουάρντα και το... αλλιώτικο αντίο Καλτσά-Ρισβάνη

Για τη νέα σελίδα στην ιστορία της Ανόρθωσης, με την ανάληψη της προεδρίας από τον Χρήστο Πουλλαΐδη, αλλά και για την έναρξη της νέας χρονιάς, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου. 

Σε δηλώσεις του στον SuperSport Fm, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρθηκε αρχικά στις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ, λέγοντας ότι, «ασφαλώς αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν πρέπει να αντικατασταθούν. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με τα κατάλληλα άτομα και οι αλλαγές θα είναι πολλές, αφού θα αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες».

Όσον αφορά στον Ουάρντα, τόνισε πως «επί καθημερινής βάσεως δίνει πρωτοσέλιδα. Πάνε πάρα πολλά χρόνια να συναντήσω τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Ως προς το γεγονός ότι οι Ρισβάνης και Καλτσάς δεν ευχαρίστησαν τον Τιμούρ Κετσπάγια, στο αντίο τους, σημείωσε ότι «δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω κάποιες δημοσιεύσεις. Επέλεξαν να ευχαριστήσουν αυτούς που ήθελαν. Επαναλαμβάνω δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω το οτιδήποτε. Εμάς η έγνοια μας είναι να αντικατασταθούν με τα κατάλληλα άτομα γιατί η ομάδα τερμάτισε στην 5η θέση και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Για το ότι το μπάτζετ που μένει το ίδιο, υπέδειξε πως «το ποιο θα είναι το μπάτζετ, δεν είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσει ο κόσμος. Αυτό που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος είναι ότι η Ανόρθωση θα πάει για την κορυφή και αυτό θα γίνει με δουλειά από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ένας προπονητής μπάσκετ, είπε κάποτε θέλω αυτό το πρωτάθλημα, για να μην με ρωτάτε όλο το καλοκαίρι γιατί το έχασα. Έτσι και εμείς. Το θέμα είναι να μην χάσουμε το πρωτάθλημα για να μην απαντάμε σε αυτά τα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα