Η θέση του Εθνικού για τον Μάριο Ηλία

Στην περίπτωση του Μάριου Ηλία, ο οποίος πολιορκείται από τον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης.

Μιλώντας στον Super Sport FM o υπεύθυνος επικοινωνίας της προσφυγικής ομάδας δήλωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για τους γαλαζοκίτρινους.

«Χθες ήταν η πρώτη συνεδρία που κάναμε μετά τον τελικό του κυπέλλου. Κάναμε ένα μίνι απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ένα από τα θέματα που συζητήσαμε ήταν και η πιθανή μετεγγραφή παικτών μας σε άλλες ομάδες. Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος. Σίγουρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του Εθνικού και αν ικανοποιηθούμε οικονομικά, τότε θα παραχωρηθεί».

Στη συνέχεια είπε πω «μας χτύπησαν την πόρτα για τον Μάριο Ηλία, δεν θα αναφερθώ σε ομάδες, όμως το σίγουρο είναι πως η ομάδα μας δεν ξεπουλά. Γνωρίζουμε την αξία των παικτών μας. Ο Μάριος Ηλία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Οι προτάσεις που ήρθαν απέχουν πολύ από τα “θέλω” μας και είναι για ελεύθερο δανεισμό. Για τον Ανδρέα Χριστοδούλου δεν έχουμε κάτι στα υπόψη μας. Ο Άδωνη ανήκει στον Εθνικό, πρόσφερε πολλά τη φετινή σεζόν και έκανε άλματα προόδου, όμως όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να αποταθεί σε εμάς για συζητήσεις. Ο Ζάκπα δεν είναι παίκτης του Εθνικού πλέον».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»