Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τρελό μεταγραφικό σενάριο για την Κύπρο με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες

  08/06/2022 20:26
Τρελό μεταγραφικό σενάριο για την Κύπρο με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες

Τρελό μεταγραφικό σενάριο για την Κύπρο με πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες

  08/06/2022 20:26

Είναι γεγονός πως κάθε μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όλες οι ομάδες ψάχνουν ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές στο μεταγραφικό παζάρι. Κάποιες ομάδες ίσως επιθυμούν, είτε να ενισχύσουν το ρόστερ τους με αυτές, είτε να αλλάξουν δεδομένα και επίπεδο. 

Την ίδια ώρα, ανάμεσα στις μεταγραφές που αλλάζουν επίπεδο και δεδομένα συγκαταλέγεται και αυτή του Λουίς Σουάρες, το όνομα του οποίου εμπλέκεται με την Κύπρο!

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν θα συνεχίσει στην Αθλέτικο τη νέα σεζόν και συνεπώς ψάχνει νέα ποδοσφαιρική στέγη με τους μνηστήρες να είναι πολλοί. 

Ο έμπειρος επιθετικός αναζητά μεταγραφή σε ομάδα της Ευρώπης, ωστόσο δεν αποκλείει άλλες προσφορές.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για να τον αποκτήσουν είναι και ομάδες τόσο από το ΜLS, όσο και από το νησί μας. 

Τώρα εάν ένα τέτοιο τρελό σενάριο ευσταθεί αυτό θα το μάθουμε, ωστόσο το σίγουρο είναι πως όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Σουάρες, τη δεομένη στιγμή, είναι ανοιχτά. 

Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα, συμπεριλαμβάνονται και δηλώσεις του Ουρουγουανού φορ από πρόσφατη συνέντευξη του.

«Δεν έχω αποφασίσει πού θα παίξω την επόμενη σεζόν. Θέλω να παίξω ξανά στο υψηλότερο ανταγωνιστικό επίπεδο. Έχω λάβει πολλές προτάσεις. Με πλησίασαν σύλλογοι από την Αργεντινή, τη Βραζιλία και το Μεξικό», είχε δηλώσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας