Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πληροφορίες για μπαμ με Κετσπάγια

  16/06/2022 08:39
Πληροφορίες για μπαμ με Κετσπάγια

Πληροφορίες για μπαμ με Κετσπάγια

  16/06/2022 08:39

Kαι επίσημα παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια, αφού οι δύο πλευρές είχαν τις διαφωνίες τους σε συγκεκριμένα θέματα και έτσι πήραν την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.  

Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Αμμοχώστου υπήρξε σειρά συζητήσεων με στόχο τη βελτίωση αλλά και αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος έτσι έγιναν και οι προσλήψεις αθλητικού διευθυντή και υπεύθυνου σκάουτινγκ.  

Συνεπώς, αυτό ήταν κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν ήταν και πολύ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού ήθελε να συνεχίσει με τους συνεργάτες του.

Μετά τη φυγή του ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να ψάξει νέα ποδοσφαιρική στέγη, ενώ τις τελευταίες ώρες το όνομα του έχει συνδεθεί με την Εθνική Κύπρου.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται σκέψεις στην ΚΟΠ για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και το όνομα του Γεωργιανού προπονητή βρίσκεται στα υπόψιν.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επαφή, ωστόσο από τη στιγμή που ο Τιμούρ είναι χωρίς ομάδα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Παράλληλα, μένει να δούμε εάν παρθεί η απόφαση στην ΚΟΠ για αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου.

Σημειώνεται πως, το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε και στο προσκήνιο για τη Νεφτσί Μπακού, χωρίς όμως να υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη κρούση στον έμπειρο τεχνικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκλεισε και επίσημα το κεφάλαιο Τιμούρ στην Ανόρθωση με φόντο τις διαφωνίες

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας