Η επόμενη μέρα στην Ανόρθωση χωρίς Τιμούρ και τα... κλειστά χαρτιά του Λάρκου

Χωρίς τον Τιμούρ Κετσπάγια πορεύεται πλέον η Ανόρθωση, η οποία μετά από ένα μαραθώνιο συζητήσεων με τον άνθρωπο που άφησε το στίγμα του στην ομάδα, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους. Ένας προπονητής, ο οποίος μετά από τρία χρόνια και βρισκόμενος στον πάγκο για 119 αγώνες, έζησε τα πάντα. Και τα καλά και τα κακά. Ψστόσο οι συνθήκες αλλά και οι απόψεις που υπήρχαν στις δυο πλευρές, οδήγησαν στο διαζύγιο...

Μάλιστα, όπως σημειώθηκε και στην ανακοίνωση της ομάδας της Αμμοχώστου, όλες οι πλευρές συζήτησαν σε κλίμα σεβασμού και κατανόησης για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης γιατί αναγνωρίζουν πως οι σχέσεις δεν είναι καθαρά επαγγελματικές αλλά και αγάπης προς την ιδέα της Ανόρθωσης.

Άλλωστε, η προσφορά του Τιμούρ δεν ήταν απλά αριθμοί, νίκες, τρόπαια και πορείες στα κύπελλα Ευρώπης αλλά πρώτα και πάνω απ΄ όλα αμέτρητα συναισθήματα που θα τους ενώνουν. Αρκετές σελίδες της αθλητικής ιστορίας του συλλόγου της ομάδας της Αμμοχώστου, φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Πλέον, τα κλειδιά της επόμενης μέρας βρίσκονται στα χέρια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νεόφυτου Λάρκου, ο οποίος καλείται να επιλέξει τον κατάλληλο που θα πληροί όλα τα κριτήρια για τη θέση που άφησε πίσω του ο Τιμούρ Κετσπάγια, που ασφαλώς και δεν είναι τόσο εύκολο εγχείρημα να αντικατασταθεί με ένα τυχαίο προπονητή. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στη λίστα του Νεόφυτου Λάρκου, βρίσκονται προπονητές κυρίως που δεν έχουν δουλέψει ξανά στην Κύπρο, θέλοντας να εφαρμόσει την τακτική ενός προπονητή που έχει εμπειρία από ξένα πρωταθλήματα και μπορεί να προσφέρει στο νησί μας αρκετά, ώστε να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει την Κυρία στις επιτυχίες. Ως εκ τούτου, ο Νεόφυτος Λάρκου κρατά κλειστά ακόμη τα χαρτιά του, χωρίς να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα. 

Τα χρονικά περιθώρια επίσης, όσο περνάει ο καιρός στενεύουν και πλέον είναι θέμα ημερών να υπάρξει κατάληξη στο ζήτημα προπονητή, αφού στην ομάδα της Αμμοχώστου, πέραν από το προπονητικό επιτελείο, πρέπει να καθοριστεί και το υφιστάμενο ρόστερ, ώστε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου να κτιστεί ο βασικός κορμός της ομάδας για να είναι έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια, τα σενάρια τον θέλουν όλο και πιο κοντά στην Εθνική Κύπρου, αφού θεωρείται ο κατάλληλος που μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αφού είναι άριστος γνώστης του ποδοσφαιρικού κόσμου της Κύπρου. 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψε προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Ζέφτε ο Πετρίδης-«Θα γίνουν μάξιμουμ έξι μεταγραφές»
Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χάμπος Χαραλάμπους
Βραβεύθηκε η Ομόνοια για τη μεγαλύτερη συμβολή στην Εθνική Ανδρών
Πετρίδης: Ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα, εύχομαι να επανέλθουμε στους ευρωπαϊκούς ομίλους
Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ο Πίττας-Πολυτιμότερος της Ελπίδων ο Σατσιάς
Προπονητής της χρονιάς ο Μπεν Σιμόν-«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ, αγαπώ την ΑΕΚ και ευχαριστώ τον πρόεδρο»
Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος ο Τόνγκια-Η αναφορά στο μέλλον του
Προανήγγειλε αλλαγές στο πρωτάθλημα ο Κούμας-Σε επαφές με τις Αρχές για μετακίνηση φιλάθλων»
Ανακοίνωσε το τέλος με τον Σα Πίντο ο ΑΠΟΕΛ
Αναβλήθηκε η Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης λόγω μη υποβολής υποψηφιοτήτων.