Ο Μπακάκης του… ΑΠΟΕΛ, ο Ντέλετιτς και ο Αλμπάνης

Εκτενές ρεπορτάζ για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι είτε ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες και αποχωρούν από την ομάδα, είτε υπάρχει ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσουν από την ομάδα, δημοσιεύει ελλαδικό μέσο ενημέρωσης.

Ανάμεσα στους παίκτες που αποχωρούν οριστικά είναι ο  Μιχάλης Μπακάκης, το οποίον στην Ελλάδα ενέπλεξαν στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «ο Έλληνας διεθνής ακραίος αμυντικός είχε ενδιαφέρον από Κύπρο (ο ΑΠΟΕΛ ψάχτηκε κυρίως), αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Δύσκολα θα καταφέρει να βρει ομάδα σε υψηλότερο επίπεδο, ειδικότερα λόγω της αγωνιστικής απραξίας του».

Την ίδια ώρα αναφορές υπάρχουν και για τους πρώην ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα, Μίλος Ντέλετιτς και Χρίστο Αλμπάνη.

Συγκεκριμένα αναφέρει, «πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν από τον δανεισμό τους αυτό το καλοκαίρι. Από αυτούς οι τρεις δεδομένα δεν θα είναι στο ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Ο Ντέλετιτς γύρισε από την Ανόρθωση και θα μείνει ελεύθερος, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο πρωταθλητής Κύπρου, Χρήστος Αλμπάνης, επιστρέφει για να φύγει και πιθανός προορισμός και γι' αυτόν είναι η Ράκοβ, όπου βρίσκεται ήδη ο Σβάρνας. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας στάθηκε εξαιρετικά άτυχος την περσινή σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στην προετοιμασία και έχασε σχεδόν ολόκληρο το κομμάτι της πρώτης σεζόν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και ένας νέος δανεισμός φαντάζει το πιθανότερο σενάριο. Αν μείνει στην ΑΕΚ θα παίζει με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Αθανασιάδης επιστρέφει στην ομάδα και θα είναι μαζί με τον Στάνκοβιτς στο δίδυμο των τερματοφυλάκων, ενώ ο Μπότος που επέστρεψε από τον διετή δανεισμό από την Γκόου Αχέντ Ινγκλς, θα διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου».

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών