Έρχεται Κύπρο και ανακοινώνεται ο Μπέλετς, μένει μέχρι νεοτέρας ο Σκουφέτ

Θέμα ωρών είναι η επισημοποίηση της επιστροφής του Βιντ Μπέλετς στον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Σλοβένος κίπερ αναμένεται στο νησί μας.   

Ο 32χρονος τερματοφύλακας αφού έρθει στην Κύπρο, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους. 

Με την απόκτηση του Μπέλετς, αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο τερματοφύλακα στον ΑΠΟΕΛ, ενώ πολύ πιθανόν o Σιμόνε Σκουφέτ να αποτελέσει παρελθόν από τον Αρχάγγελο. 

Ο Ιταλός κίπερ, δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν και θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας μέχρι νεοτέρας.

Στην περίπτωση που ο Σκουφέτ βρει νέα ομάδα, τότε οι δύο πλευρές αναμένεται να βρουν τη χρυσή τομή για λύση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»