«Αν τα ονόματα μας τέλειωναν σε “ιτς” τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Για το αν θα αναλάβει την ενοποιημένη ομάδα του Ονήσιλου και του Αχυρώνα μίλησε ο πρώην προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε ότι «έγιναν κάποιες συναντήσεις και κάποιες συζητήσεις. Όλα είναι μια χαρά. Κάθε βήμα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Υπάρχουν στόχοι στην ομάδα. Δύο ομάδες ενώνουν δυνάμεις. Υπάρχουν τέλειες εγκαταστάσεις. Αυτό που με έπεισε εμένα είναι ότι οι άνθρωποι έχουν όραμα και είναι ανοικτοί να πάνε μπροστά».

Για το αν το πρότζεκτ στην ενοποιημένη ομάδα είναι το ίδιο με αυτό που ήταν στον Άρη: «Καμία σχέση. Στον Άρη όταν πήγαμε εμείς ήταν 2-3 άνθρωποι μόνο. Υπήρχαν πολλά προβλήματα. Και εγκαταστάσεων και ποδοσφαιριστών. Ο Άρης ήταν μεγάλο όνομα για την Β’ Κατηγορία αλλά δεν υπήρχαν άνθρωποι εκεί. Μέχρι που ήρθε ο επενδυτής. Το πρότζεκτ εδώ δεν είναι το ίδιο. Υπάρχει όρεξη και αγάπη για αυτό το πράγμα που πάνε να κάνουν».

Για το μπάτζετ: «Υπερβολές δεν υπάρχουν. Από μόνο του το μπάτζετ δεν λέει κάτι. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Θεωρώ ότι εμείς δεν βιαζόμαστε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξοδεύουμε υπέρογκα ποσά».  

Για το αν θα έρθουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά: «Είναι κάποιοι παίκτες που πέρασαν από την Α’ Κατηγορία. Με κάποιους είμαστε κοντά με άλλους μακριά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν παίκτες και ξένοι και κύπριοι που μπορούν κάνουν τη διαφορά. Αλλά δεν βιαζόμαστε. Υπάρχει πάρα πολύς χρόνος».

Για το αν νιώθει ακόμα πιο έμπειρος μετά και τα όσα πέτυχε στην καριέρα του: «Είναι η έβδομη χρονιά που είμαι προπονητής. Μαθαίνουμε. Πρέπει να κάνουμε κι άλλη δουλειά, να δείξουμε έργο. Θέλω να πετύχω. Έχω στόχους προσωπικούς. Διάλεξα να είμαι ο προπονητής σε αυτή την νεοσύστατη ομάδα και να είμαι ο πρώτος προπονητής της. Ευελπιστώ να είμαι και ο πρώτος που θα είμαι μαζί της στην Α’ Κατηγορία».

Για το ότι στην Κύπρο πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς για να έχεις διάρκεια: «Έτσι είναι. Αν τα ονόματα μας τέλειωναν σε “ιτς” τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του και παίρνει ότι του αξίζει».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ