Ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή ο Απόλλωνας

Tην πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Απόλλωνας, καθώς ποδοσφαιριστής των κυανολεύκων της Λεμεσού είναι με κάθε επισημότητα ο Βα.  

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λεμεσού ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Αγκολέζου ακραίου επιθετικού Βλαδίμιρ Έτσον Αντόνιο Φέλιξ Βα (24/08/1998) μέχρι τον Μάιο του 2025.

Ο Βα αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και είναι διεθνής με την εθνική Αγκόλας μετρώντας 31 συμμετοχές και δύο γκολ.

Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στο παρελθόν στην CA Petróleos Luanda στο πρωτάθλημα Αγκόλας και στην Leixoes Πορτογαλίας.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Πάφος στην οποία αγωνίστηκε 39 φορές και πέτυχε πέντε γκολ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βα στο επίσημο κανάλι του Απόλλωνα:

Καλωσόρισες στην ομάδα μας Βα. Νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου, τι σημαίνει για σένα αυτή η μεταγραφή;

Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον πρωταθλητή Κύπρου κάτι που αποτελεί πρόκληση για μένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες.

Προέρχεσαι από ένα χρόνο απραξίας στην Πάφο ενώ ήσουν ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές την προηγούμενη σεζόν. Τι συνέβη;

Δεν γνωρίζω τους λόγους που ήμουν εκτός λίστας. Έψαχνα για μία νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική μου καριέρα για να κάνω το επόμενο βήμα. Επιθυμούσα να φύγω από το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο δεν έγινε η μεταγραφή που επιζητούσα.

Μπορεί να μην αγωνιζόμουν αλλά συμμετείχα στις προπονήσεις της προηγούμενης μου ομάδας.

Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες κυπριακές ομάδες;

Με προσέγγισαν ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν στο Κυπριακό πρωτάθλημα ωστόσο προτίμησα να ενταχθώ στον Απόλλωνα επειδή αισθάνομαι πως μου ταιριάζει περισσότερο και επειδή είναι ο πρωταθλητής.

Είσαι στον πρωταθλητή και εκτός από αυτό υπάρχει και η προοπτική του Champions League. Σου δημιουργεί επιπλέον κίνητρο αυτό;

Δεν αγωνίστηκα ποτέ σε αυτή την διοργάνωση και είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ να ζήσω. Είναι κι ένας από τους λόγους που επέλεξα τον Απόλλωνα. Είναι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στο Champions League. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό.

Όταν εντάσσεσαι στον πρωταθλητή υπάρχουν και οι ανάλογες προσδοκίες από τους οπαδούς. Τι μπορούν να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας μας από εσένα;

Αυτό που μπορεί ο κόσμος να αναμένει είναι ταχύτητα, πολλή ενέργεια, εργατικότητα και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους κάνω χαρούμενους με την απόδοσή μου. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω στον αγωνιστικό χώρο και την ένθερμη υποστήριξή τους από την κερκίδα.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλωσορίζει τον Βα στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα.

Δειτε Επισης

«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην είναι στη χρυσή περίοδό του οικονομικά, αλλά ήρθα για να πάρω ακόμα έναν τίτλο»
Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε