Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Μετά τον Μίλανιτς έρχεται… τσουνάμι ονομάτων και μεταγραφικός οργασμός

  23/06/2022 06:48
Μετά τον Μίλανιτς έρχεται… τσουνάμι ονομάτων και μεταγραφικός οργασμός

Μετά τον Μίλανιτς έρχεται… τσουνάμι ονομάτων και μεταγραφικός οργασμός

  23/06/2022 06:48

Προπονητής της Ανόρθωσης είναι με κάθε επισημότητα από το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο και το ερχόμενο Σάββατο θα παρουσιαστεί από την ομάδα της Αμμοχώστου, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Μετά την πρόσληψη του νέου τεχνικού της Μεγάλης Κυρίας, θα αρχίσει να μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι και για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν το ρόστερ τη νέα χρονιά. Ο Νεόφυτος Λάρκου έτρεχε παράλληλα με το θέμα του προπονητή και το θέμα των μεταγραφών. Ως εκ τούτου, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει μεταγραφικός οργασμός στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ήδη τα πρώτα ονόματα κυκλοφόρησαν και αφορούν τους Τζέισον Πάντσεον και Ντίμτρο Τσιγκρίνσκι, οι οποίοι ναι μεν είναι σε προχωρημένη ηλικία, (σ.σ. 36 ετών ο ένας, 35 ετών ο άλλος) ωστόσο είναι ποιοτικές λύσεις που μπορούν να προσφέρουν στην Ανόρθωση.

Ειδικά ο Πάντσεον, όπως έδειξε στην Πάφο, έχει την ευχέρεια να αλλάξει ένα παιχνίδι με την ηγετική του φυσιογνωμία και να αναλάβει ρόλο ηγέτη στην Ανόρθωση. Μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αναμένεται να δώσουν λύσεις στο κέντρο της ομάδας.

Απ’ εκεί και πέρα δεδομένες θεωρούνται οι μεταγραφές των Κίκο και Μηνά Αντωνίου, ενώ προφορική συμφωνία υπάρχει και με τον Νεόφυτο Μιχαήλ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί.

Παράλληλα, η Ανόρθωση θα επιδιώξει να φέρει άλλον ένα τουλάχιστον κεντρικό αμυντικό, εάν κλείσει θετικά η περίπτωση του Τσιγκρίνσκι, ενώ στη συνέχεια θα αναζητηθούν λύσεις για την επίθεση.

Τη δεδομένη στιγμή η Ανόρθωση δεν έχει κανένα καθαρόαιμο επιθετικό στο ρόστερ της, άρα θα αποκτήσει σίγουρα δύο, ενώ κινήσεις θα γίνουν και για τα άκρα της επίθεσης. Σίγουρα, ρόλο στα ποσά που θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, παίζει η απάντηση του Ουάρντα, στον οποίο προσφέρθηκε ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Εάν λοιπόν ο Αιγύπτιος αποφασίσει να υπογράψει στην Ανόρθωση, τα πλάνα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θα έλθουν στην Κυρία, θα είναι διαφορετικά από την περίπτωση που δεν παραμείνει ο Ουάρντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας