Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η σχέση Χαμπουλά με την εταιρεία το ουδέν σχόλιο για Τιμούρ και ο Ουάρντα

  23/06/2022 11:28
Η σχέση Χαμπουλά με την εταιρεία το ουδέν σχόλιο για Τιμούρ και ο Ουάρντα

Η σχέση Χαμπουλά με την εταιρεία το ουδέν σχόλιο για Τιμούρ και ο Ουάρντα

  23/06/2022 11:28

Για την ανάληψη της προεδρίας του σωματείου της Ανόρθωσης, τους στόχους του και την σχέση του με τον Χρίστο Πουλλαΐδη, μίλησε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, ο κ. Χαμπουλάς ανέφερε αρχικά ότι «θέλουμε να δώσουμε τέλος στο θέμα που έχει να κάνει με την κτηματική εταιρεία και το δάνειο του συλλόγου το 2003. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ενεπλάκη στα του συλλόγου. Είναι το μεγάλο προσωπικό μου στοίχημα. Κύριος στόχος η εξόφληση του γηπέδου. Απ’ εκεί και πέρα, να ενισχύσουμε οικονομικά τα τμήματα της Ανόρθωσης και να πρωταγωνιστήσουν. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου και στο ποδόσφαιρο είδαμε αλλαγές, στο εμπορικό τμήμα αλλά και στα του οικονομικού».

Σημείωσε επίσης πως «είναι δημόσια η εταιρεία της Κτηματικής, το δάνειο αγγίζει στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει ένα ακόμη δάνειο που έγινε για έργα στη δυτική εξέδρα. Ιούλιο και Αύγουστο θα σχεδιάσουμε το μοντέλο λειτουργίας κι από τον Σεπτέμβρη θα αρχίσουμε τις ενέργειες που χρειάζονται, ώστε να έχουμε καλά αποτελέσματα στη διετία που θα διοικήσουμε».

Σε ότι αφορά στη σχέση με την εταιρεία, είπε ότι «καθορίζεται από τη συμφωνία διαχείρισης. Το σωματείο έχει τρεις εκπροσώπους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτούς τους τρεις. Ο ρόλος είναι καθαρά εποπτικός. Το σωματείο που είναι η μάνα όλου του οργανισμού, οφείλει να είναι υποστηρικτικό. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει μια νέα διοίκηση, είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούν με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχουμε το καλύτερο. Πρέπει να δοθεί χρόνος στο νέο προπονητή».

Εξάλλου, για την αποχώρησή του από την προεδρία της εταιρείας, είπε πως «είχα συνεννοηθεί με τον κ. Πουλλαΐδη ότι θα είχαμε διοικητική αλλαγή στην εταιρεία. Έχω όμως ακόμη να προσφέρω. Το θέμα της Κτηματικής ήταν ένα απωθημένο για μένα. Χρειάζεται συστράτευση. Δεν πρέπει να αφήσουμε διαφορετικές απόψεις να μπουν πάνω από την Ανόρθωση. Θα υπάρχει απόλυτος σεβασμός στο ρόλο του καθενός».

Παράλληλα, μίλησε και για την αποχώρηση Τιμούρ, υποδεικνύοντας ότι «δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές που γίνονται. Εύχομαι οι νέες ενέργειες να μας δώσουν χαρές».

Για το κεφάλαιο διαιτησία, ανέφερε πως «τη σεζόν που πέρασε, σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Έγιναν λάθη εις βάρος όλων. Η ομοσπονδία δεν κατάφερε να χαμηλώσει τους τόνους προκατάληψης. Με την απόφασή της, τη βεβιασμένη ενέργεια να αποκλείσουν κάποιους διαιτητές μαζί με τον Μάζιτς, πρόσθεσαν στην προκατάληψη. Δεν τιμά εμάς σαν παράγοντες, να μην έχουμε τη δύναμη να εμπιστευτούμε Κύπριους για να διεξάγουν έναν αγώνα. Αυτό είναι ντροπή και πρέπει να το δουλέψουμε. Να στηριχθεί η κυπριακή διαιτησία, αλλά να γνωρίζουν όλοι ότι εάν υποπίπτουν σε σοβαρά λάθη, θα τιμωρούνται. Να είναι όμως ίσες οι τιμωρίες… Πρέπει να αρχίσουμε όμως από τους παρατηρητές, όχι από τους διαιτητές».

Τέλος, ως προς το κατά πόσον πιστεύει ότι θα παραμείνει ο Ουάρντα, ανέφερε, «θα κάνω μια γενική εκτίμηση, που αγγίζει και τον Ουάρντα. Οι παίκτες που θεωρούν τους εαυτούς τους ότι έχουν μία αξία που μπορεί να τύχει καλύτερης απόδοσης σε πρωταθλήματα πιο μεγάλα από την Κύπρο, συνήθως περιμένουν να πάρουν τις αποφάσεις τους προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για το αν θα παίξουν στο κυπριακό πρωτάθλημα. Θυμίζω τον Σάβιο, ο οποίος ήρθε προς το τέλος κι αφού ήδη η Ανόρθωση είχε περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλά κάνει ο κάθε αθλητής να μην νιώθει… θεός. Μακάρι να μείνει ο Ουάρντα, αλλά κανένας δεν είναι πάνω από την Ανόρθωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας