Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πρόδρομος Πετρίδης

  24/06/2022 06:44
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πρόδρομος Πετρίδης

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Πρόδρομος Πετρίδης

  24/06/2022 06:44

Ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για όλους και για όλα ο Πρόδρομος Πετρίδης, στη δημοσιογραφική διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ, που θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Naga Pay Αρχάγγελος, όπου θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας των γαλαζοκιτρίνων.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, μετά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, αναμένεται να τοποθετηθεί σε ερωτήσεις που θα του τεθούν για τις μεταγραφές των γαλαζοκιτρίνων, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλύψει και συμφωνίες που έκλεισαν με ποδοσφαιριστές, οι οποίες δεν ανακοινώθηκαν ακόμη.

Για παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις των Μπέλετς, Μούγιανιτς, καθώς και η αγορά του Σαρφό από τον Ολυμπιακό, την οποία ανακοίνωσε με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Παράλληλα, ο κ. Πετρίδης, είναι ορατό το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί και για το χρέος της εταιρείας, για το οποίο δέχθηκε επικρίσεις, μετά τη δημοσιοποίηση από την ΚΟΠ, της οικονομικής κατάστασης για το περασμένο έτος.

Σίγουρα, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θα καλέσει τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ομάδα τη νέα χρονιά, αρχής εξ’ αρχής από τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Μπότεφ Μπλοβντιβ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μπορεί επίσης να αναφερθεί και στην αλλαγή του ονόματος του Αρχαγγέλου, από Parimatch σε Naga Pay, αλλά και σε κάποιους από τους όρους που περιλαμβάνει η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι  στην διάσκεψη θα παρουσιαστεί το σλόγκαν της καμπάνιας, η τιμολόγηση των εισιτηρίων σε κάθε κατηγορία, ενώ θα παρουσιαστούν επίσης τα προνόμια που προσφέρουν οι χορηγοί του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας