Ο Μίλανιτς κάνει πρεμιέρα-Τα πλάνα, ο τρόπος παιχνιδιού και η σκέψη για Πόποβιτς

Tην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση ως προπονητής της Ανόρθωσης, πραγματοποιεί το πρωί ο Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος θα παρουσιαστεί από την Μεγάλη Κυρία, σε συνέντευξη Τύπου, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρνακας.

Ο πολύπειρος Κροάτης προπονητής αναμένεται να μιλήσει για τους στόχους του, οι οποίοι δεν θα είναι άλλοι από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων, που θα σημάνει και έξοδο στην Ευρώπη.

Παράλληλα, το πιθανότερο είναι να ανοίξει τα χαρτιά του για τη φιλοσοφία του στον τρόπο παιχνιδιού, που είναι να παίζει παιχνίδι κατοχής, χρησιμοποιώντας γρήγορους ποδοσφαιριστές στην επίθεση και ψηλούς στην άμυνα, ώστε να κερδίζει τις εναέριες μονομαχίες.

Απ’ εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που θα αφορούν μεταγραφές, αφού μέχρι στιγμής η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε μόνο την απόκτηση του Τζέισον Πάντσεον, που έμεινε ελεύθερος από την Πάφο και του Νεόφυτου Μιχαήλ, που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.

Επίσης, η Ανόρθωση έχει κλείσει τις μεταγραφές των Κίκο και Μηνά Αντωνίου, για τους οποίους κατέληξε σε συμφωνία πριν το τέλος του πρωταθλήματος κι ενόσω προπονητής της ομάδας ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναμένεται επίσης η απάντηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, στον οποίο κατατέθηκε επίσημη πρόταση από την Ανόρθωση, όμως το σενάριο να γίνει παίκτης της Κυρίας, θεωρείται τη δεδομένη στιγμή απομακρυσμένο.

Σίγουρα, ο Μίλανιτς, σε συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου θα ψάξουν για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, δύο ακραίων επιθετικών και δύο κεντρικών επιθετικών. Μοναδικές γραμμές που θεωρούνται αυτή τη στιγμή γεμάτες, είναι εκείνες του τερματοφύλακα και του κέντρου, με την υποσημείωση ότι δεν θα προκύψουν άλλες αποχωρήσεις, αφού είναι ορατή η απομάκρυνση του Ντένις Πόποβιτς.

Παρόλα αυτά, η άφιξη του Μίλανιτς ίσως διαφοροποιήσει το σκηνικό γύρω από το μέλλον του Πόποβιτς, αφού πρόκειται για δύο πρόσωπα που κατάγονται από την ίδια χώρα και σίγουρα ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης αναμένεται να συνομιλήσει τόσο με τον συμπατριώτη του, όσο και με τον Νεόφυτο Λάρκου, για να πάρουν τις αποφάσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Mετά τον Μίλανιτς, «Κύριος» και ο Πάντσεον

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών