Το αντίο των Μαχητών στον Βασίλη που έσβησε σε τροχαίο­-«Καλό ταξίδι μικρέ»

Οπαδός της Ανόρθωσης ήταν ο 22χρονος Βασίλης Χοίρας, που έφυγε από τη ζωή στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Λεμεσό, όταν όχημα που οδηγούσε 39χρονη χτύπησε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, σε ανάρτησή τους, αποχαιρετούν τον οπαδό τους. Όπως έγραψαν, «ακόμα ένας νέος, ένα παιδί δικό μας φεύγει τόσο άδικα από την ζωή. Έγινε η γειτονιά μας φτωχότερη, αφού η μοίρα επέλεξε να σε πάρει κοντά στα υπόλοιπα αδέλφια, στους MAXHTEC Παραδείσου».

Σημειώνουν επίσης, «αδελφέ Βασίλη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και αιωνία σου η μνήμη. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΒΑΣΙΛΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΗΣ».

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18:35, όταν το όχημα της 39χρονης, επιχείρησε στροφή δεξιά, σε πάροδο, ανακόπτοντας την πορεία της μοτοσικλέτας που κινείτο ευθεία στην οδό Δομνίτσας Λανίτου Καβουνίδου.

Η σύγκρουση, ήταν βίαια, με αποτέλεσμα τόσο ο άτυχος Βασίλης, όσο και ο 21χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας να εκσφενδονιστούν στην άσφαλτο. Ο 22χρονος, σκοτώθηκε ακαριαία στο σημείο, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του άτυχου Βασίλη. Ο 21χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάστασή του να κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Σε ιδιωτική κλινική μεταφέρθηκε η 39χρονη οδηγός του οχήματος, η οποία αφού εξετάστηκε έλαβε εξιτήριο και συνελήφθη από την Αστυνομία, στη βάση δικαστικού εντάλματος, για το θανατηφόρο δυστύχημα.

Την ίδια ώρα, στο σημείο της τραγωδίας διεξάχθηκαν έρευνες από την Αστυνομία. Όπως ανέφερε ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Κκαφάς, ανέφερε πως, «η σύγκρουση, φαίνεται και από τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο ενεχόμενα οχήματα, να ήταν αρκετά δυνατή προς βίαιη, αλλά θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ταχύτητά τους».

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 22χρονου Βασίλη θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο. 

  

 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής