Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παρουσίασε Μίλανιτς και Λάρκου η Ανόρθωση

  25/06/2022 10:17
Παρουσίασε Μίλανιτς και Λάρκου η Ανόρθωση

Παρουσίασε Μίλανιτς και Λάρκου η Ανόρθωση

  25/06/2022 10:17

Tον νέο της προπονητή, Ντάρκο Μίλανιτς, παρουσίασε η Ανόρθωση, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρνακας. 

Παράλληλα, κατά τη διάσκεψη Τύπου, μίλησε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Νεόφυτος Λάρκου.

Στο αρχικό του σχόλιο, ο πρόεδρος της εταιρείας Χρίστος Πουλλαΐδης, ανέφερε ότι «τα περισσότερα σήμερα θα μας τα πουν οι αρμόδιοι, τους οποίους καλωσορίζω στην ομάδα. Τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Ντάρκο Μίλανιτς. Η Ανόρθωση πάντα πρωτοπορεί. Σήμερα θα μιλήσουμε για όλα όσα θα κάνουμε για την Ανόρθωση».

Από την πλευρά του, ο Νεόφυτος Λάρκου είπε, «ευχαριστώ τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή την ιστορική ομάδα. Θέλουμε να στελεχώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προπονητική ομάδα. Θέλουμε να δώσουμε στον προπονητή και τους παίκτες τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην ομάδα μας».

Σημείωσε ότι «μέσα από το τμήμα σκαόυτινγκ και σε συνεργασία με εμένα και τον προπονητή, θα μπορούμε μετά από φιλτράρισμα και επεξεργασία όλων των προτάσεων να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο τελευταίος λόγος θα ανήκει πάντα στον προπονητή».

Επισήμανε ακόμα ότι «υπάρχουν πολλοί στόχοι που μπορούμε να έχουμε. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλή εικόνα εντός και εκτός, να δημιουργήσουμε κορμό. Αλλά ο μεγαλύτερος στόχος είναι να δημιουργήσουμε από φέτος τις συνθήκες για να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να ψάχνουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το αντίο των Μαχητών στον Βασίλη που έσβησε σε τροχαίο­-«Καλό ταξίδι μικρέ»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας