Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η απάντηση Λάρκου γιατί ψήφισε Μίλανιτς και τι είπε για τον Ουάρντα

  25/06/2022 11:52
Η απάντηση Λάρκου γιατί ψήφισε Μίλανιτς και τι είπε για τον Ουάρντα

Η απάντηση Λάρκου γιατί ψήφισε Μίλανιτς και τι είπε για τον Ουάρντα

  25/06/2022 11:52

Για τον λόγο που επέλεξε τον Ντάρκο Μίλανιτς, το κεφάλαιο Αμρ Ουάρντα και το σύστημα που θα αγωνίζεται η Ανόρθωση, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Κυρίας, Νεόφυτος Λάρκου, την ίδια ώρα που ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης, απάντησε για τη φιλοσοφία του.

Στη διάσκεψη Τύπου που διεξήχθη για να παρουσιαστούν οι δύο νέοι άρχοντες του Αντώνης Καράς, ο Λάρκου εξήγησε πως «είδαμε πάρα πολλούς προπονητές. Ο κύριος Μίλανιτς έχει κάνει πρωταθλητισμό, έχει επιτυχημένο πέρασμα από την Κύπρο, ξέρει τι είναι το “Αντώνης Παπαδόπουλος” και ποιες είναι οι απαιτήσεις της Ανόρθωσης».

Για το ποια θα είναι φιλοσοφία και πώς θα παίζει η ομάδα, είπε πως «η φιλοσοφία είναι 4-2-3-1 ή 4-3-3. Το στυλ πρέπει να είναι κάθετο και επιθετικό. Τα χαρακτηριστικά των παικτών θα πρέπει να είναι γι’ αυτά τα συστήματα, να αξιοποιήσουν αυτή την φιλοσοφία».

Σε ότι αφορά στον Ουάρντα και κατά πόσον θα παραμείνει, σημείωσε ότι του έχει δοθεί μια πρόταση με συγκεκριμένη ημερομηνία κατάληξης. Δεν απαντήθηκε η πρόταση, απ’ εκεί και πέρα ότι ξέρετε εσείς, αυτό είναι. Θέλουμε τον Ουάρντα σαν μέλος της ομάδας μας, με συγκεκριμένα δεδομένα για το καλό της ομάδας».

Εξάλλου, για τον αριθμό των μεταγραφών, τόνισε ότι «θα χρειαστούν αρκετές μετεγγραφές, διότι δεν υπάρχει κορμός, δεν υπάρχει η βάση. Μπορεί να φτάσουμε στις οκτώ, μπορεί και περισσότερες. Αλλά σίγουρα δεν θα έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ στην πρώτη προπόνηση».

Από την πλευρά του ο Μίλανιτς κλήθηκε να σχολιάσει ότι αντικαθιστά τον Τιμούρ Κετσπάγια, αναφέροντας πως, «μου αρέσει η πίεση, γιατί αυτό σημαίνει ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τη φιλοσοφία του, είπε πως, «μου αρέσει να παίζει η ομάδα μου με ταχύτητα και να ασκεί πίεση, θα δούμε τις επόμενες μέρες αν θα γίνει κάποια κίνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας