Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Έγιναν συζητήσεις με Καρέλη και Χούμποτσαν, σύντομα θα έχουμε νέα»

  28/06/2022 10:51
«Έγιναν συζητήσεις με Καρέλη και Χούμποτσαν, σύντομα θα έχουμε νέα»

«Έγιναν συζητήσεις με Καρέλη και Χούμποτσαν, σύντομα θα έχουμε νέα»

  28/06/2022 10:51

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό της Καρμιώτισσας, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας των Πολεμιδιών, Δημήτρης Βραχίμης.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε ότι «έγιναν αρκετές μετεγγραφές, η νέα ομάδα που χτίζεται τώρα από τον νέο ιδιοκτήτη είναι εντελώς διαφορετικό και πιστεύω θα δούμε μια ομάδα που ονειρευόμαστε. Ήρθε ο νέος ιδιοκτήτης να αλλάξει το όνομα του σωματείο, ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά και να δούμε την ομάδα μας να γυρίζει νέα σελίδα και θα υλοποιήσει τον στόχο που θέσαμε. Με τις μετεγγραφές που έγιναν, είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική, αλλά μέχρι που μπορεί να φτάσει θα το δούμε στο γήπεδο. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να φτάσει ψηλά».

Για τις νέες προσθήκες: «Θέλουμε να αφιχθούν στην Κύπρο κάποιοι παίκτες με τους οποίους συμφωνήσαμε για να ανακοινωθούν. Όσοι ανακοινώσαμε είναι στην Κύπρο, όπως και ο προπονητής μας».

Για τους Καρέλη και Χούμποτσαν: «Δεν είμαι αρμόδιος για να ξέρω περισσότερα από τον κ. Αντωνίου. Εξ όσο γνωρίζω όμως ενδιαφέρει ο Καρέλης, γίνονται συζητήσεις και αν καταλήξουμε θα τον εντάξουμε στο δυναμικό μας. Με τον Χούμποτσαν υπήρχαν συνομιλίες και εντός των ημερών θα έχουμε νέα, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας