Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Μένουν χωρίς στάδιο η Πάφος FC και ο Ακρίτας Χλώρακας

  29/06/2022 12:33
Μένουν χωρίς στάδιο η Πάφος FC και ο Ακρίτας Χλώρακας

Μένουν χωρίς στάδιο η Πάφος FC και ο Ακρίτας Χλώρακας

  29/06/2022 12:33

Λόγω των αλλαγών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Στάδιο της Πάφου, οι δυο ομάδες που στεγάζονται εκεί, Πάφος και Ακρίτας, θα πρέπει να ψάξουν να βρουν άλλο γήπεδο για μερικούς μήνες.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, για την πρόταση της Πάφου σχετικά με το Ιακώβειο Στάδιο, ανέφερε ότι, «υπάρχει μια πρόταση ναι, την μελετούμε με κάθε προσοχή από το τεχνικό μας τμήμα. Είναι μια πολύ σοβαρή πρόταση που έχει πολλές παραμέτρους. Πρέπει να πω όμως ότι προχωρούμε με τις προσφορές με την επιδιόρθωση του ταρτάν. Η πρόταση της Πάφου προνοούσε ποδοσφαιρικό γήπεδο χωρίς ταρτάν. Εμείς μιλούσαμε για την πιθανότατα να επιδιορθωθεί το ταρτάν στο Ιακώβειο στάδιο, όμως οι διαδρομές εκεί είναι έξι αντί οκτώ. Γίνεται μια μελέτη αυτή τη στιγμή αν μπορούμε να επεκτείνουμε το χώρο και να γίνουν ακόμη δύο διαδρομές. Όλες αυτές οι παράμετροι είναι στο τραπέζι».

Για τον προϋπολογισμό του έργου: «Υπάρχει στο προϋπολογισμό του ΚΟΑ ένα ποσό 410 χιλιάδες ευρώ για την επιδιόρθωση του ταρτάν στο Στέλιος Κυριακίδης για να το επιδιορθώσουμε. Αν δεν κάνουμε αυτές τις διαδικασίες το 2022 και δεν το επιδιορθώσουμε αυτά τα λεφτά θα χαθούν. Ναι μεν εξετάζουμε αυτή την πολύ καλή πρόταση, αλλά την ίδια ώρα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι αθλητές της Πάφου δεν θα έχουν ένα άθλιο χώρο για να προπονούνται όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Μέσα στον άλλο μήνα θα πρέπει να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα. Έχουμε ειδοποίηση την Πάφο ότι θα διακοπεί η χρήση του Στέλιου Κυριακίδης κατά τη διάρκεια των εργασιών. Χθες τα υπόγραψα τα πιστοποιητικά, δώσαμε την έγκριση μας στην Πάφο και στον Ακρίτα, για χρήση του Στέλιου Κυριακίδης μέχρι την έναρξη των εργασιών».

Για την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι εργασίες: «Θα αρχίσουν εντός του 2022, λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα λεφτά. Μπορεί να είναι Οκτώβριο για παράδειγμα και θα πάρει οκτώ μήνες. Έχουμε ειδοποιήσει την Πάφο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μας έχουν ξεκαθαρίσει οι αρμόδιοι υπεύθυνοι να γίνονται αγώνες ενώ γίνονται τα έργα. Έτσι παν αυτά τα πράγματα με το δημόσιο χρήμα».

Για το που θα αγωνίζεται η Πάφος και ο Ακρίτας αυτό το διάστημα: «Λογικά στην Πάφο έχουν κάνει τις σκέψεις τους και έχουν πάρει τις αποφάσεις τους».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας