Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Χάσαμε δύο παίκτες, ο ένας πάει Καμπιονάτο κι ο άλλος στη League 1»

  01/07/2022 11:04
«Χάσαμε δύο παίκτες, ο ένας πάει Καμπιονάτο κι ο άλλος στη League 1»

«Χάσαμε δύο παίκτες, ο ένας πάει Καμπιονάτο κι ο άλλος στη League 1»

  01/07/2022 11:04

Αποκαλύψεις για παίκτες που έχασε ο Απόλλωνας στη μεταγραφική περίοδο, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου. 

Όπως ανέφερε στον Supersport FM, «αρχίζει σήμερα η διαδικασία των εργομετρικών και σε δύο μέρες η ομάδα θα μεταβεί στις Πλάτρες» και σημείωσε ότι «δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι χωρίς να υπάρχει κάτι το οριστικό. Γι’ αυτό αποφεύγουμε να τοποθετηθούμε για μεταγραφικά ζητήματα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ενίσχυσή μας. Το κοντά από το μακριά είναι ένας δρόμος πολύ σύντομος. Υπήρχαν περιπτώσεις που ήμασταν κοντά, αλλά κάποια συμβόλαια από προηγμένα πρωταθλήματα μας στέρησαν 1-2 ποδοσφαιριστές. Ο ένας συνεχίζει στο Καμπιονάτο και ο άλλος στη League One. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να ανακοινώσουμε σήμερα δέκα ποδοσφαιριστές και να τελειώσει ο σχεδιασμός. Το δύσκολο είναι να βρούμε αυτούς που θέλουμε».

Για τον Πινακά, επισήμανε ότι «δεν θα εισέλθω σ’ αυτή τη διαδικασία για να επιβεβαιώσω το οποιοδήποτε όνομα. Όταν υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο θα ενημερώσουμε», ενώ υπέδειξε ότι για τον Πίττα πως, «είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον Ιωάννη. Όπως και ο Χάμπος, εκτός από σοβαροί επαγγελματίες υπάρχει και το συναισθηματικό δέσιμο. Θα δούμε ακριβώς πώς θα ολοκληρωθεί η περίπτωση του Πίττα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας