Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αδειάζει Σαμπάλα και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης του ο ΑΠΟΕΛ

  01/07/2022 19:25
Αδειάζει Σαμπάλα και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης του ο ΑΠΟΕΛ

Αδειάζει Σαμπάλα και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησης του ο ΑΠΟΕΛ

  01/07/2022 19:25

Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασία του με τον Φακούντο Σαμπάλα ο ΑΠΟΕΛ, με τον σύλλογο της Λευκωσίας να αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ενημέρωσε οποιοδήποτε και απείχε από τις προπονήσεις. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία μας, με τον Facundo Zabala αφού ο ποδοσφαιριστής εξάσκησε πρόνοια του συμβολαίου τερματίζοντας τη μεταξύ μας συνεργασία». 

Παράλληλα, σημειώνεται ότι «η απόφαση του ποδοσφαιριστή εφαρμόστηκε χωρίς τη δέουσα και μέσα στο πλαίσιο της καλής θέλησης, προειδοποίηση προς την ομάδα μας. Ταυτόχρονα ο ποδοσφαιριστής χωρίς να ενημερώσει, ήταν απών από τις προπονήσεις στις 27/06 και 28/06».

Σε σχέση με δηλώσεις του ποδοσφαιριστή περί μη κατάθεσης πρότασης επέκτασης συνεργασίας, ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει ότι «ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στην Κύπρο τον Μάιο και όταν τον καλέσαμε για να συζητήσουμε επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, απάντησε ότι θα προτιμούσαν να μπουν σε συζητήσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Συνάντηση υπήρξε τις επόμενες μέρες και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όπου του μεταφέρθηκε η πρόταση της ομάδας μας, με αυξημένες οικονομικές απολαβές, αφού από πλευράς μας δεν επιθυμούσαμε να παραμένει το θέμα σε εκκρεμότητα. Γεγονός που παραδέχεται στις δηλώσεις του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Εκεί διαφάνηκε και η αρνητική στάση των εκπροσώπων του, εξού και η «στεναχώρια» στην οποία αναφέρεται ο Zabala. Απάντηση στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, δεν δόθηκε ποτέ». 

Στην συνέχεια οι γαλαζοκίτρινοι αναφέρουν ότι «ο ποδοσφαιριστής, επιστρέφοντας από τις διακοπές του και συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας, δεν ενημέρωσε ποτέ για την πρόθεση του να εξασκήσει την πρόνοια που υπήρχε στο τρέχον συμβόλαιο του. Αντιθέτως διαβεβαίωνε, για την παραμονή του.

Είναι ξεκάθαρο ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή, δε λειτούργησε ως όφειλε απέναντι στην ομάδα που του έδωσε την πρόσβαση προς το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό διαφαίνεται και από την παραδοχή του ποδοσφαιριστή ότι μια μέρα πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αυτός χωρίς να ενημερώσει κανέναν απουσίαζε από την προπόνηση, ταξιδεύοντας για Ιταλία έτσι ώστε να καταλήξει σε συμφωνία με άλλη ομάδα».

Νωρίτερα, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε επίσημα από την Ιταλική Βενέτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Σαμπάλα-Έκλεισε η συμφωνία

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας