Θρήνος για το χαμό του 21χρονου Αλέξανδρου-«Θα σε έχουμε μαζί μας να τραγουδάς»

Θλίψη σκόρπισε στις τάξεις των ομαδών της Ομόνοιας η είδη του θανάτου του 21χρονου Αλέξανδρου Αλεξάνδρου, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στη Λάρνακα.

Σε ανάρτησή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, έγραψαν, «μαύρο ξημέρωμα..

Αδερφέ θα σε κρατήσουμε μαζί μας ΑΙΩΝΙΑ!»

Σημειώνουν επίσης, «θα σε έχουμε μαζί μας παντού να τραγουδάς! ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ.. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ». 

 

Από την πλευρά της, η επίσημη Ομόνοια σε ανακοίνωσή της, έγραψε, «εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Αλεξάνδρου, που τόσο άδικα και απρόσμενα έφυγε από τη ζωή. Ο Αλέξανδρος αγαπούσε με αγνότητα την ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν δραστήριο στέλεχος των οργανωμένων μας φιλάθλων. Αιώνια του η μνήμη».

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν όχημα που οδηγούσε 27χρονη, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Λάρνακας, επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα, για να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα.

Μόλις η 27χρονη πέρασε στη δεξιά λωρίδα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 21χρονος χτύπησε το όχημα στο πίσω μέρος του. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Τροχαίας Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή, μετά την πρώτη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 21χρονου, συγκρούστηκε με το δεύτερο αυτοκίνητο, που κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ακολούθως, αφού προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, σύρθηκε στην άσφαλτο για περίπου εκατό μέτρα, όπου και ακινητοποιήθηκε. 

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον 21χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, οι οποίες διακόπηκαν και επανήρχισαν γύρω στις 9:00 το πρωί και ολοκληρώθηκαν μία περίπου ώρα αργότερα. Όπως διαπιστώθηκε ο 21χρονος έφερε προστατευτικό κράνος. 

Στην 27χρονη οδηγό του οχήματος που προσέκρουσε ο άτυχος Αλέξανδρος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO