ΒΙΝΤΕΟ: Τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου στο ΓΣΠ

Moνόλεπτη σιγή τηρήθηκε στο ΓΣΠ, για τον αδικοχαμένο οπαδό της Ομόνοιας, Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε θανατηφόρο δυστύχημα στη Λάρνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΣΠ

Οι οργανωτές της εκδήλωσης κάλεσαν τον κόσμο της Ομόνοιας να τιμήσει τη μνήμη του με μονόλεπτη σιγή, όπως και έπραξαν, ενώ στη συνέχεια χειροκρότησαν για τον άτυχο 21χρονο, που ήταν πιστός φίλος των πρασίνων.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν όχημα που οδηγούσε 27χρονη, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Λάρνακας, επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα, για να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για το χαμό του 21χρονου Αλέξανδρου-«Θα σε έχουμε μαζί μας να τραγουδάς»

 

Μόλις η 27χρονη πέρασε στη δεξιά λωρίδα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 21χρονος χτύπησε το όχημα στο πίσω μέρος του. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Τροχαίας Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή, μετά την πρώτη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 21χρονου, συγκρούστηκε με το δεύτερο αυτοκίνητο, που κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ακολούθως, αφού προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, σύρθηκε στην άσφαλτο για περίπου εκατό μέτρα, όπου και ακινητοποιήθηκε. 

 Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον 21χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, οι οποίες διακόπηκαν και επανήρχισαν γύρω στις 9:00 το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν μία περίπου ώρα αργότερα. Όπως διαπιστώθηκε ο 21χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Στην 27χρονη οδηγό του οχήματος που προσέκρουσε ο άτυχος Αλέξανδρος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη και νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα. 

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία