Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ψάχνουν λύσεις για το Στέλιος Κυριακίδης-Δύο εναλλακτικές στα υπόψιν

  05/07/2022 21:28
Ψάχνουν λύσεις για το Στέλιος Κυριακίδης-Δύο εναλλακτικές στα υπόψιν

Ψάχνουν λύσεις για το Στέλιος Κυριακίδης-Δύο εναλλακτικές στα υπόψιν

  05/07/2022 21:28

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη είχε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Χαράλαμπος Πάζαρος, για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, το οποίο πρέπει να κλείσει για δέκα μήνες, με αποτέλεσμα οι ομάδες Πάφος FC και Ακρίτας Χλώρακας να μένουν χωρίς έδρα.

Κατά τη συνάντηση, συμφώνησαν σε δύο πιθανές εναλλακτικές, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα.

Όπως αναφέρει ο κ. Πάζαρος, σε ανακοίνωσή του, «πραγματοποίησα σήμερα συνάντηση με τον αγαπημένο φίλο και πρόεδρο του ΚΟΑ κύριο Ανδρέα Μιχαηλίδη με αφορμή το θέμα που προέκυψε με το γήπεδο "Στέλιος Κυριακίδης" και τον κίνδυνο όπως οι δύο ομάδες της επαρχίας μας που θα αγωνίζονται στην Α' κατηγορία να δηλώσουν ως έδρα και να αγωνίζονται στην …..Λάρνακα!!!!»

Σημειώνει ότι «υπάρχει διάθεση εκ μέρους του ΚΟΑ εξεύρεσης λύσης του προβλήματος που δημιουργήθηκε. Καταλήξαμε σε δύο πιθανές εναλλακτικές λύσεις τις οποίες θα επεξεργαστούμε τις επόμενες μέρες προκειμένου να δοθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές».

Επισημαίνει ακόμα ότι «στόχος παραμένει άμεσα ν' αντικατασταθεί το ταρτάν του γηπέδου για το κονδύλι του οποίου πραγματικά δόθηκε αγώνας δρόμου. Ταυτόχρονα, η Πάφος πέτυχε να εκπροσωπείται από δύο ποδοσφαιρικές ομάδες στην επόμενη σεζόν της Α' κατηγορίας και είναι άδικο να μην μπορούν οι Παφίτες φίλαθλοι να τις παρακολουθήσουν από κοντά».

Οι ομάδες μας, υποδεικνύει, «δικαιούνται και απαιτούν ισότιμη μεταχείριση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Ειδικά η Pafos FC, δεν στερείται σε τίποτα από τις μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου, ούτε σε υποδομές, ούτε σε κόσμο, ούτε σε δυναμική, ούτε σε διοίκηση, ανήκει στους μεγάλους του κυπριακού ποδοσφαίρου και αυτό θα πρέπει να το εμπεδώσουν όλοι και να δείξουν το απαιτούμενο σεβασμό».

Καταλήγοντας, αναφέρει ότι «μελανό σημείο της όλης υπόθεσης η πλήρης απουσία και αδιαφορία της ΚΟΠ η οποία όφειλε πρώτη να βγει μπροστά και να δώσει λύση στο πρόβλημα των ομάδων της».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας