Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έβαλε τέλος στα σενάρια με Ουάρντα η Ανόρθωση-Οι λεπτομέρειες της πρότασης

  06/07/2022 17:12
Έβαλε τέλος στα σενάρια με Ουάρντα η Ανόρθωση-Οι λεπτομέρειες της πρότασης

Έβαλε τέλος στα σενάρια με Ουάρντα η Ανόρθωση-Οι λεπτομέρειες της πρότασης

  06/07/2022 17:12

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την Ανόρθωση ο Αμρ Ουάρντα, με την ομάδα της Αμμοχώστου να επισημοποιεί το ναυάγιο με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή. 

Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι, από την πρώτη κιόλας συμμετοχή του με τον Φοίνικα στο στήθος, έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα μας από την 31η Μαΐου 2022, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης. 

Όλο αυτό το διάστημα που ακολούθησε, ήταν κοινή βούληση, τόσο της Ανόρθωσης όσο και του ποδοσφαιριστή, αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί. Μάλιστα, μετά από επιθυμία του ιδίου, οι όποιες επαφές πραγματοποιήθηκαν χωρίς την εμπλοκή εκπροσώπων – διαμεσολαβητών, σημειώνεται.

Προστίθεται ότι, «ως προς τούτο, η διοίκηση της ομάδας και με την αρωγή του Προέδρου της, κατέθεσαν γραπτή πρόταση στον ποδοσφαιριστή, η οποία ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια της υπέρβασης, τόσο για τα δεδομένα της Κύπρου όσο και της Ανόρθωσης. Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν μέχρι και την υστάτη και η περίπτωση της όποιας συμφωνίας που θα προέκυπτε, θα καθιστούσε τον Ουάρντα ένα από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Εντούτοις, η οικονομική διαφορά, την οποία κατανοούμε, δεν επέτρεψε την κατάληξη σε συμφωνία».

Ευχαριστούμε τον Amr Warda για την προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του στο εξωτερικό, καταλήγει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας