Επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ ο Τάμαρι εάν και εφόσον

Με μια δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή θέλει να ενισχυθεί στα φτερά της επίθεσης ο ΑΠΟΕΛ, γι' αυτό και η κίνηση για την απόκτηση του Μούσα Αλ Τάμαρι μόνο τυχαία δεν είναι. 

Στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων, μετά την απόκτηση του Μαρκίνιος, θέλουν μαζί με τη ενδεχόμενη προσθήκη του Ιορδανού να κλείσει το θέμα με την ενίσχυση στην επίθεση. 

Την ίδια ώρα, σε μια πρώτη προσπάθεια που είχε ο ΑΠΟΕΛ, φαίνεται πως βρίσκει θετικό τον ποδοσφαιριστή σε ενδεχόμενη συνεργασία, ενώ η Λέουβεν ξεκαθάρισε με τον τρόπο της πως δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα. 

Ο 25χρονος εξτρέμ διατηρεί συμβόλαιο με τη βελγική ομάδα για άλλο ένα χρόνο και ο τελικός λόγος για ενδεχόμενη επιστροφή του στο νησί μας ανήκει αποκλειστικά σε αυτήν.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λέουβεν είναι αρκετά ψηλές και μάλιστα ξεπερνούν τις 400 χιλιάδες, ποσό στο οποίο κυμαίνεται περίπου το συμβόλαιο του 25χρονου εξτρέμ.  

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το μοναδικό ενδεχόμενο είναι ο ΑΠΟΕΛ να τα βρει με τη Λέουβεν και ο Τάμαρι να επιστρέψει στους γαλαζοκίτρινους με τη μορφή δανεισμού. 

Κι αυτό γιατί ο Τάμαρι είχε πωληθεί 1.5 εκατομμύριο στη Λέουβεν. Συνεπώς, για να τον αποκτήσει τώρα με κανονική μεταγραφή, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο, κάτι το οποίο φαντάζει αδύνατο με τα οικονομικά δεδομένα. 

Σημειώνεται πως, για την ώρα, οι Βέλγοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή μόνο με κανονική μεταγραφή. 

Παράλληλα, την επιστροφή του Ιορδανού άσου στον ΑΠΟΕΛ, επιθυμούν διακαώς τόσο οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ, όσο και ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων.

Τέλος, στον σύλλογος της Λευκωσίας δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση για τον Ιορδανό άσο, ωστόσο για την ώρα όλα είναι ανοικτά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό