«Ξέρει τι κάνει ο πρόεδρος, απλώνουμε το χέρι μας εκεί που φτάνουμε»

Για τα μεταγραφικά αλλά και το οικονομικό κομμάτι στον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Λευκωσίας, Πετράκης Χατζηθωμά.

Μιλώντας στον Super Sport FM o παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως «Φαίνονται καλές κινήσεις αυτές που έγιναν. Έχουμε εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και του μεταγραφικού τιμ, όμως πρέπει να τους δούμε στο γήπεδο, από σήμερα».

Για τα οικονομικά: «Μέχρι να βελτιωθούν τα οικονομικά μας, πιστεύω πως ο Πρόεδρος ξέρει τι κάνει. Απλώνουμε το χέρι μας εκεί που φτάνουμε και θεωρώ πως οι κινήσεις που έγιναν, ήταν σωστές».

Για την Ευρώπη: «Είναι πολύ σημαντικό το Ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα κάνουμε. Εύχομαι να περάσουμε, να φτάσουμε στους ομίλους για να βοηθηθεί η ομάδα στα οικονομικά. Οι αντίπαλοί μας έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι πολύ θετικό γι αυτούς γιατί βρίσκουν ρυθμό. Εμείς θα πάμε μόνο με φιλικά. Ευχόμαστε όλες οι ομάδες μας να πάρουν τους βαθμούς στην Ευρώπη για να βελτιωθεί η θέση μας στην κατάταξη της UEFA».

Για το φιλικό με την ΑΕΚ: «Είναι ένα καλό φιλικό, με μία δυνατή ομάδα. Θα δούμε σε πιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα».

Για τον Τάμαρι: «Δεν υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζει την αξία του. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν είμαι αντίθετος στο να έρθει, όμως είναι και το οικονομικό στη μέση».

Για την πρόταση Τάκη Αντωνίου για βοήθεια: «Δεν είναι λάθος αυτό που είπε ο Τάκης. Θα ήταν ευχής έργο να βοηθήσουν κάποιοι άνθρωποι που είναι κοντά στο ΑΠΟΕΛ. Αν ο κόσμος θέλει να βοηθήσει, υπάρχει τρόπος να βοηθήσει».

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής