Τρέχουν για να προλάβει το αεροπλάνο ο Ουάρντα στην Ανόρθωση-Ποια τα δεδομένα

Τη μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα αλλά και τις διεργασίες που γίνονται ώστε να καταφέρει να βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστόφορου, μιλώντας στον Super Sport FM.

Για τη μετεγγραφή των Φερέιρα και Ουάρντα, ανέφερε ότι, «είναι κατανοητά κάποια πράγματα στον τρόπο που τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Ο Ουάρντα ήταν μαζί μας πέρσι, ήταν ο MVP του πρωταθλήματος, αγαπήθηκε από τον κόσμο. Είναι φυσιολογικό ο Ουάρντα να κλέβει τα πρωτοσέλιδα, όμως και ο Φερέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται από ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας και την Πάσος Φερέιρα. Φέραμε και τον Μπαϊσίνιο, τον Νινγκά και όλοι όσοι ήρθαν είναι επιλογές που μπορούν να κάνουν την ομάδα καλύτερη και αυξάνουν τις πιθανότητες ο στόχος να επιτευχθεί».

Για τον Ουάρντα: «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ουάρντα θα είναι και του χρόνου ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις σημασία έχει η κατάληξη και η κατάληξη ήταν η συμφωνία και η χειραψία με τον κ. Πουλλαΐδη. Δουλεύουμε για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Πολωνία, αλλά σε κάθε σενάριο είμαστε έτοιμοι να διευθετήσουμε τα πάντα».

Για τα διαρκείας: «Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση, περιμένουμε λίγο. Πρέπει να έχουμε ξεπεράσει τα 1.500 αλλά δεν είναι αντιπροσωπευτικό νούμερο για τον κόσμο της Ανόρθωσης. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αριθμούς που έχουμε στόχο, αλλά σύντομα ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί».

Πόσες μετεγγραφές θα γίνουν ακόμα: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό, θα γίνουν ακόμα κινήσεις. Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες στην επιθετική γραμμή αλλά είναι πιθανόν να προκύψουν κι’ άλλες προσθήκες».

Για Βερχόβετς και Πόποβιτς: «Είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας και συμμετέχουν στις προπονήσεις. Έχω διαβάσει τα ρεπορτάζ αλλά σας λέω ότι είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»