Το ψάχνει για την επιστροφή του Στεπίνσκι ο ʼρης

Στην αποκάλυψη πως ο Άρης βρίσκεται σε επαφές με τον Μάριος Στεπίνσκι για επιστροφή του στην ομάδα της Λεμεσού, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.  

Μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε και στον εκτός έδρας επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Νέφτσι αλλά και το μεταγραφικό σχεδιασμό της λεμεσιανής ομάδας. 

«Ο Στεπίνσκι ταλαιπωρήθηκε με τον τραυματισμό, κάνει ατομικό πρόγραμμα. Υπάρχουν επαφές αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν θα πω αν είμαστε κοντά η μακριά, είναι και το πώς θα έρθει στην ομάδα μας, αν αυτό γίνει. Υπάρχουν επαφές αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να ανακοινώσουμε».

Για το ματς με τη Νέφτσι ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης ανέφερε πως «18 τελικές προσπάθειες, αυτό ισοδυναμεί με ευκαιρία κάθε πέντε λεπτά, αυτό δείχνει πόσο καλή ήταν η ομάδα. Χάσαμε ευκαιρίες για να πέτυχουμε ένα πιο μεγάλο σκορ, αλλά είδαμε πολλές φορές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ομάδες να κατηφορίζει το γήπεδο και να μην βάζουν κανένα γκολ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό η εμφάνιση της ομάδας που έπαιξε πάρα πολύ καλά. Όλα λειτούργησαν πολύ καλά την Πέμπτη και το 2-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά κι ένα αποτέλεσμα που δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Η ομάδα πηγαίνει με την ίδια σοβαρότητα, είναι λες και δεν κέρδισε για να πάρουμε την πρόκριση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «αναχωρούμε αύριο απ’ το το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 10:30, και περίπου στις 14:00-14:30 θα είμαστε στο Μπακού. Θα κάνουμε προπόνηση την Τετάρτη και Παρασκευή ξημερώματα θα επιστρέψουμε. Ότι είναι ναυλωμένη η πτήση είναι πολύ σημαντικό».

Για τις μετεγγραφές ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη ανέφερε ότι «είπαμε ξανά ότι ο προπονητής θέλει κάποια ενίσχυση, είναι αναλόγως το πώς θα προχωράμε στην Ευρώπη. Αν προκριθούμε αντιλαμβάνεστε ότι βλέπεις με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια. Υπάρχουν κάποιες επαφές με 1-2 παίκτες και αναμένουμε να έχουμε κατάληξη με κάποιους τις επόμενες μέρες για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Απ’ ότι ξέρω δεν γίνεται κάποια προσπάθεια για ενίσχυση στην άμυνα. Το ψάχνουμε για οκτάρι-δεκάρι. Θέλει δύο έτοιμους παίκτες για κάθε θέση».

Για Μονέ Πακέ είπε πως «τα ίδια που ισχύουν και με τον Στεπίνσκι. Και αυτού ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τα πηγαίνει επίσης πολύ καλά. Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι η κατάσταση του όταν θα επιστρέψει. Η ατυχία των Στεπίνσκι και Μονέ Πακέ είναι ότι έχασαν την προετοιμασία. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση του για να δούμε αν θα ενταχθεί στην ομάδα. Υπήρχαν κάποιοι όροι στο συμβόλαιο του με τις συμμετοχές, αλλά λόγω τραυματισμού αυτό δεν ισχύει. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να ενταχθεί στην ομάδα, είναι σε επαφές με την ομάδα, κι ο προπονητής τον θέλει αλλά μένει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»