Τα δεδομένα με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ

Μετά τους Βιγιαφάνιες και Κοσταντίνοφ, o ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και τον Γερμανό εξτρέμ Μπλουμ.  

Τελευταία του ομάδα του 31χρονου πλάγιου επιθετικού, ήταν η Μπόχουμ, και πέρυσι στη Bundesliga, με την οποία την τελευταία τριετία κατέγραψε 64 εμφανίσεις και πέτυχε 15 γκολ 

Συνεπώς, μετά την προσθήκη του Μπλουμ, ακολουθήσει ο Λάσα Ντβάλι. Πρόκειται για ένα έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι διεθνής με τη Γεωργία.

O 27χρονος στόπερ, τα έχει βρει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ αναμένεται η άφιξη του στην Κύπρο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Σημειώνεται πως, από τον Ιανουάριου του 2019 αγωνιζόταν στη Φερεντσβάρος, με την οποία έπαιξε σε 63 ματς και βρήκε δύο φορές δίχτυα. 

Μετά την εκκρεμότητα στην άμυνα, οι γαλαζοκίτρινοι φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Ράφαελ Μορέιρα.

Είναι 20χρονος εξτρέμ και σε περίπτωση που έρθει στον ΑΠΟΕΛ θα αφορά τον κατάλογο Β. Την σεζόν που μας πέρασε, κατέγραψε 18 εμφανίσεις με την ομάδα U23 της ομάδας της Πορτογαλίας. 

Παράλληλα, ένα ο ΑΠΟΕΛ προσθέσει στο δυναμικό του και τους Ντβάλι και Μορέιρα, τότε  θα φτάσει τις 15 προσθήκες, ωστόσο όλα αυτά αναμένεται να είναι πιο ξεκάθαρα μετά τον επαναληπτικό κόντρα στη Μπότεβ

Στόχος η πρόκριση 

Πέραν από το μεταγραφικό σχεδιασμό και την αγωνία για τις νέες προσθήκες, στον ΑΠΟΕΛ ζουν και αναπνέουν για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Μπότεβ.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα κατακλύσει τις κερκίδες του ΓΣΠ, σε μια προσπάθεια να σπρώξει την ομάδα προς την πρόκριση. 

Oι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι και θέλουν να το αποδείξουν μέσα στην έδρα τους, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση που θα τους οδηγήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conferece League.

Σε περίπτωση που ο σύλλογος της Λευκωσίας περάσει απόψε στην επόμενη φάση, θα έχει να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κίζιλζαρ (Καζακστάν)-Όσιγεκ (Κροατία), με την ομάδα της Κροατίας να είναι η επικρατέστερη για να πάρει την πρόκριση αφού κέρδισε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. 

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Εντονγκαλά αλλά έχει και τις πιθανότητες του και ο Σατσιάς να αγωνιστεί βασικός.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς, ενώ η τετράδα στην άμυνα αναμένεται να είναι η ίδια όπως και στη Σόφια με Τσεπάκ, Κρέσπο, Πολυκάρπου και Γουήλερ.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Σαρφό με ένα εκ των Νταουσβίλι και Σατσιά, με τον Ντάλσιο να βρίσκεται λίγο πιο μπροστά τους.

Στα φτερά της επίθεσης δεξιά θα βρεθεί ο Εντονγκαλά, ενώ στο αριστερό θα διατηρήσει τη θέση του ο Θεοδώρου. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μάγκλιτσα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ