ΒΙΝΤΕΟ: O Τσεμπάκ υπέγραψε και ο Εφραίμ έκοψε το εισιτήριο πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ

Tον γόρδιο δεσμό έλυσαν στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Μπότεφ ο Τσεμπάκ και ο Εφραίμ, οι οποίοι χάρισαν στο τέλος την πρόκριση στον ΑΠΟΕΛ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, που δεν ήταν άλλες από το να διεκδικήσει με όλα τα μέσα που είχε τη νίκη. Έκπληξη εξάλλου αποτέλεσαν και οι επιλογές του στην αρχική εντεκάδα αφού επέλεξε να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες Μάριο Ηλία και Φεράρι.

Η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων φάνηκε να έχει τον πρώτο λόγο από την αρχή του παιχνιδιού, μπαίνοντας επιθετικά στον αγώνα και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες με πιο κλασική αυτή του Μάριου Ηλία στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης.

Ως εκ τούτου, η πίεση που έβαλαν οι γαλαζοκίτρινοι απέδωσε καρπούς λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Τσεπάγκ, ο οποίος στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής και μετά από κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα της αντίπαλης ομάδας.

Ο καλός ρυθμός της Λευκωσιάτικης ομάδας συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο, με τον Εφραίμ στο τέλος να πετυχαίνει και το δεύτερο γκολ για τον ΑΠΟΕΛ με απευθείας εκτέλεση φάουλ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0. 

 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Καρώ, Φεράρι, Νταουσβίλι, Σαρφό, Ντάλσιο, Ντονγκαλά (77' Σατσιάς), Θεοδώρου, Ηλία (63' Μάγκλιτσα).

Μπότεφ (A. Valentić): Hankic, Puncec, Souprayen, Genev, Minkov, Nnadi (46' Mertens), Eto'o, Rabei, Konate (69' Sekulic), Toku, Brahimi. 

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού