Απάντησε για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα και αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές ο Σωφρόνης

Ευχαριστημένος από την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε ο τεχνικός, Σωφρόνης Αυγουστή, με το πέρας της αναμέτρησης με την Μπότεφ. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί για ένα ακόμα παιχνίδι είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή, οι αποστάσεις έχουν μικρύνει ανάμεσα στις ομάδες. Από σήμερα ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο. Θα είναι πιο δύσκολο, αλλά κι εμείς θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Για τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ομάδα: «Κρίνονται καθημερινά στις προπονήσεις. Θέλουμε να τους έχουμε έτοιμους. Έχασαν κάποιο έδαφος λόγω της προετοιμασίας, αλλά σιγά σιγά ετοιμάζονται. Τα παιδιά ήρθαν σε ένα κρίσιμο σημείο».

Για τα μεταγραφικά: «Σχεδόν έχει ολοκληρωθεί το μεταγραφικό. Έγιναν εξαιρετικές κινήσεις από τη διοίκηση και από όλους μας. Θέλουν χρόνο να ετοιμαστούν, να μπουν σε σωστή βάση για να μας δώσουν την ποιότητα που έχουν».

Για το πότε θα είναι έτοιμα τα νέα αποκτήματα: «Πέρασαν εργομετρικά, θα τα αναλύσουμε και θα δούμε πότε θα είναι έτοιμοι να μπουν να μας βοηθήσουν. Όλοι όσοι είναι στο ρόστερ θα αξιολογούνται και οι καλύτεροι θα αγωνίζονται».

Για τον Κβιλιτάια: «Φάνηκε η απουσία του, όπως και του Μάγκλιτσα. Ο Μάγκλα επιστρέφει. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον Κβίλι».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τον κόσμο, μας έδωσε βοήθεια να πρεσάρουμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και να περάσουμε».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού