Το ποσό που βάζει στο ταμείο του ο ʼρης μετά τον αποκλεισμό

Την ήττα με 0-3 στο Μπακού από τη Νέφτσι αλλά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League, γνώρισε ο Άρης. 

Η ομάδα της Λεμεσού δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-0, με το οποίο κέρδισε στην Αρένα και έτσι μετά από ένα εφιαλτικό βράδυ στο Μπακού, σταμάτησε την πρώτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Άρης μπορεί να κρατήσει την εμπειρία στην πρώτη του και ιστορική παρουσία στην Ευρώπη, ενώ την ίδια ώρα βάζει και στα ταμεία του ένα ποσό τις τάξεως των 350.000 ευρώ που προβλέπεται σε περίπτωση αποκλεισμού σε αυτή τη φάση.

«Το άσχημο είναι ότι πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο τώρα για να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος έδειξε πως ο Άρης δεν τα βάζει κάτω και πως στη νέα σεζόν η ομάδα του θα παλέψει ξανά για την έξοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Εφιαλτικός αποκλεισμός με τριάρα για τον Άρη στο Αζερμπαϊτζάν

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του