Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα-Η ενημέρωση για τους τραυματίες

Για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα.

Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας της Λεμεσού, ο Φανούριος Κωνσταντίνου χαρακτήρισε ως μεγάλο φαβορί την ομάδα του Ισράηλ, ωστόσο τόνισε πως ο Απόλλωνας θα παλέψει για ένα αποτέλεσμα, για να φέρει την υπόθεση πρόκριση στην Κύπρο. 

«Δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο ευρωπαϊκό απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα. Είδαμε αρκετά πράγματα στις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, είναι το μεγάλο φαβορί. Πάμε απαλλαγμένοι από το άγχος. Έχουμε μεγάλο κίνητρο. Θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα στην Χάιφα για να φέρουμε την υπόθεση πρόκριση στην Λευκωσία».

Για την ετοιμότητα της Μακάμπι ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα είπε πως «είναι πιο μπροστά από εμάς σε ετοιμότητα. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για να έχουμε τύχη απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο πρέπει να υπερβάλουμε εαυτόν για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας».

«Ο Ζράντι και ο Μαλεκκίδης ανεβάζουν ρυθμούς. Ο Ίλιεφ έχει πιο σοβαρό πρόβλημα. Ο Βα είναι μαζί μας, ξεπερνά το χτύπημα στο γόνατο. Ο Μπα θα ενσωματωθεί από την ερχόμενη βδομάδα», δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου για τους τραυματίες. 

Για τον προγραμματισμό πρόσθεσε πως «έχει ολοκληρωθεί. Είδαμε την αλλαγή με τους ξένους. Αν βρεθεί κάτι που θα δώσει ποιότητα θα το πράξουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές