Παράπονα από Όλτρα για τη συμπεριφορά των παικτών του με την Παρτιζάν

Iκανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ και την ανατροπή του σκορ στο παιχνίδι με την Παρτίζαν, όμως όχι και με την απόδοση της ομάδας του, έμεινε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα. 

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως «θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν απίστευτοι. Με εξέπληξαν οι οπαδοί, όλο το 90λεπτο ήταν δίπλα στην ομάδα και την βοήθησαν. Δεν είμαι χαρούμενος για την εικόνα του αγώνα, είμαι χαρούμενος για το ότι κερδίσαμε. Νομίζω ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί, δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί είτε με την μπάλα είτε χωρίς, δεν πιέσαμε σωστά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο στο διάστημα που είμαι στην ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη βελτίωση. Είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι τις στατικές φάσεις. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό όλη την εβδομάδα. Είχαμε και ήταν τύχη μαζί μας. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν περισσότεροι αργοί χωρίς ιδέες, δεν παίξαμε τόσο πολύ κάθετα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ήμασταν πιο επιθετικοί μετά τις τρεις αλλαγές που κάναμε και αυτές άλλαξαν το παιχνίδι ουσιαστικά. Όπως και με την Μίντιλαντ έτσι και με την Παρτίζαν σήμερα δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Στον επαναληπτικό θα πάμε, να προσπαθήσουμε να παίξουμε πιο επιθετικά. Το πλάνο μας είναι να αγωνιστούμε δυναμικά και επιθετικά. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να πάμε εκεί για να παίξουμε για τη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση. Αλλά πρέπει να βελτιωθούμε για να το πετύχουμε».

Για τον Τρισκόφσκι είπε ότι «υποφέραμε με τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας στο πρώτο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος με τον Ιβάν αλλά περιμένω περισσότερα. Όταν παίρνει μπάλα δημιουργεί. Ως προπονητής σκέφτομαι διάφορα πράγματα, διάφορες αλλαγές, όλα με στόχο να κάνω καλύτερη την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»