Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έριξε το μπαλάκι σε Τσόρνιγκερ ο Φανούρης για μεταγραφές-«Άτυχοι στις κληρώσεις»

  05/08/2022 13:41
Έριξε το μπαλάκι σε Τσόρνιγκερ ο Φανούρης για μεταγραφές-«Άτυχοι στις κληρώσεις»

Έριξε το μπαλάκι σε Τσόρνιγκερ ο Φανούρης για μεταγραφές-«Άτυχοι στις κληρώσεις»

  05/08/2022 13:41

Για το κακό αποτέλεσμα του Απόλλωνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και τα μεταγραφικά, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. 

Σε δηλώσεις του, στον Σπορ ΦΜ, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε αρχικά πως «σίγουρα δεν ήταν αυτή την ομάδα που προσδοκούσαμε να δούμε. Δεν παρουσιαστήκαμε σαν Απόλλωνας. Μοιραία ήρθε αυτό το πολύ κακό αποτέλεσμα. Παραδοθήκαμε αμαχητί, μας ενόχλησε, ενόχλησε και τον κόσμο, που δικαιολογημένα αντιδρά. Στο παρελθόν ο Απόλλωνας κοίταξε στα μάτια πολύ μεγαλύτερους αντιπάλους. Και στο παρελθόν είχαμε ήττες, αλλά η αίσθηση που σου άφηνε τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα είναι ότι τα έδινε όλα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο για το ματς κόντρα στη Μακάμπι. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι φαίνεται, κάτι που παραδέχθηκε κι ο κύριος Τσόρνιγκερ. Ίσως αυτή ήττα να φανέρωσε κάποιες αδυναμίες πολύ πρόωρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Υπάρχει πολλή ποιότητα στο ρόστερ, κάτι που δεν δείξαμε στον τελευταίο αγώνα. Οφείλουμε ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο του Απόλλωνα, όλοι περίμεναν ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα δεν περίμεναν τέτοιο αποτέλεσμα».

Ως προς το τι έφταιξε, είπε ότι «τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχουμε δει ποτέ ξανά και ήταν μια ομάδα που ήταν δυο σκαλιά ανώτερη. Δεν υπάρχει όμως δικαιολογία γιατί εμείς φάνηκε να είμαστε ανέτοιμοι. Ενόχλησε ο τρόπος που παρουσιαστήκαμε. Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή. Δεν είμαστε η ομάδα που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη, από την άλλη όμως πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν αρμόζει στον πρωταθλητή να παρουσιάζεται έτσι όπως στο Ισραήλ».

Σε σχέση με το αν θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, επισήμανε «ότι ζητήσει ο προπονητής ή αν αντιληφθούμε πως υπάρχει κάποιο ζήτημα στο ρόστερ θα προχωρήσουμε σε μεταγραφική ενίσχυση. Αναμένουμε τον κύριο Τσόρνιγκερ. Αν υπάρχει κάτι θετικό, είναι ότι φάνηκαν κάποιες αδυναμίες αρκετά νωρίς. Ο κύριος Τσόρνιγκερ είπε προχθές ότι δεν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, υπάρχουν μπροστά μας πολλές μέρες και πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εννοείται ότι ο ίδιος θα αξιολογήσει ξανά και ξανά το ρόστερ».

Σημείωσε ακόμα ότι «για να είμαστε ρεαλιστές, ήμασταν άτυχοι με τις κληρώσεις. Εκείνο που μας ενοχλεί είναι ότι ο Απόλλωνας δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός. Είναι αρκετός ο χρόνος, εάν και εφόσον ο κύριος Τσόρνιγκερ επιθυμεί να προχωρήσει η ομάδα σε ενίσχυση. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι, με βάση τις δηλώσεις του ιδίου μετά το παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι».

Εξάλλου σε ότι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, είπε ότι «είμαστε κοντά στις έξι χιλιάδες και θα τις ξεπεράσουμε. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για είναι ο Απόλλωνας πανίσχυρος στις εγχώριες διοργανώσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας