Η «μεταγραφή» του Εφραίμ στον ΑΠΟΕΛ και οι δύο ζωγραφιές

Ως μια επιπλέον μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα, θετική παρουσία του Γιώργου Εφραίμ, σα τελευταία δύο παιχνίδια με Μπότεφ και Κιλζιζάρ, αντίστοιχα.   

Είναι γεγονός, πως o 33χρονος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, υποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, πως όταν κληθεί να βοηθήσει την ομάδα του θα το κάνει και με το παραπάνω. 

Ο Κύπριος διεθνής, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει, μπορεί να βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τον ΑΠΟΕΛ, στην προσπάθεια του να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, σε δύο συμμετοχές, κατάφερε να καταγράψει δύο τέρματα και το ένα μάλιστα, καλύτερο από το άλλο. 

Επιπλέον, δεν είναι μόνο ότι ο Εφραίμ είχε καλές παρουσίες και σκόραρε δύο γκολ, αλλά αυτά τα δύο γκολ ήταν καθοριστικά για τον ΑΠΟΕΛ.

Πρώτο το γκολ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Μπότεφ Πλόβντιβ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γκολάρα κόντρα στην Κιλζιζάρ .

Στο πρώτο σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του έβαλε τέλος στο άγχος που είχαν τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων, ενώ στο δεύτερο με φοβερό σουτ άνοιξε το σκορ απέναντι στους Καζάκους και ταυτόχρονα έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον σύλλογο της Λευκωσίας. 

Αναμφίβολα, με τους αρκετούς τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν ο 33χρονος άσος, δεν κατάφερε τα τελευταία χρόνια να σταθεροποιηθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, ωστόσο αυτή τη φορά ο ίδιος δείχνει έτοιμος να βοηθήσει, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής