Θέλει να δέσει στο Ηλίας Πούλλος τον Λοΐζου η Ομόνοια-Το ποσό που κοστολογείται

Να δέσει τον Λοΐζο Λοΐζου στο Ηλίας Πούλλος επιθυμεί η Ομόνοια, καθώς κατέθεσε πρόταση για ανανέωση στον νεαρό άσο, μέχρι και το 2026.

Ο Κύπριος διεθνής εξτρέμ διατηρεί συμβόλαιο με το τριφύλλι μέχρι το 2024, ωστόσο η ομάδα της Λευκωσίας θέλησε με αυτό τον τρόπο να κρατήσει για πολλά χρόνια τον Λοΐζο στο δυναμικό της.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, θέλει τη φετινή σεζόν, μέσα από τη σκληρή δουλεία, να γίνει ακόμη καλύτερος. Ο Λοΐζος έχει όλο το μέλλον μπροστά του να γίνει ένας από τους κορυφαίους άσος.

Την ίδια ώρα, εάν δεν προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση για να αποχωρήσει, τότε ο 19χρονος εξτρέμ αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt, η αξία του Λοΐζου Λοϊζου κοστολογείται στα ενάμιση εκατομμύρια.

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά από σκληρό πόκερ διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ομόνοια και Κλαμπ Μπριζ, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ναυάγησαν και έτσι ο νεαρός άσος παρέμεινε στην Ομόνοια.

Υπενθυμίζεται πως, η Μπριζ πρόσφερε δυόμισι εκατομμύρια και 500 χιλιάδες μπόνους, με 10% ποσοστό μεταπώλησης στην Ομόνοια, η οποία ζήτησε από τους Βέλγους, τρεισήμισι εκατομμύρια και 500 χιλιάδες μόνους με 7,5 % ποσοστό μεταπώλησης.

Συνεπώς, ένα χρόνο μετά, με την χρηματιστηριακή αξία του Λοΐζου να έχει ανεβεί ακόμη περισσότερο, τότε στο άμεσο μέλλον αναμένεται να φθάσουν πιο μεγάλες προτάσεις στα γραφεία των πρασίνων.

Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει και ο Κύπριος διεθνής να κάνει ακόμη καλύτερες χρονιές, σε σχέση με τις τελευταίες, οι οποίες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των Βέλγων και όχι μόνο.

Σημειώνεται ότι, το περασμένο καλοκαίρι, ο Λοΐζος επιθυμούσε να πάρει μεταγραφή στο Βέλγιο, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπριζ και την Ομόνοια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις