Προανήγγειλε αλλαγές ο Τσόρνιγκερ-«Να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα μας»

Για τον αυριανό επαναληπτικό κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα. 

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τόνισε πως στόχος της ομάδας του, είναι να προσπαθήσει να επαναφέρει τα χαμόγελα στις τάξεις των κυανόλευκων.

Όπως είπε ο Γερμανός τεχνικός, «είναι πολύ δύσκολη η θέση μας, ειδική μετά την απογοήτευση που έφερε και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Μετά τη βαριά ήττα στο Ισραήλ, επιστρέφοντας στην Κύπρο περπατώντας στο προπονητικό βλέπαμε τις φωτογραφίες με χαρούμενα πρόσωπα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Θέλουμε να φέρουμε πίσω την αυτοπεποίθησή μας, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «στο αγωνιστικό κομμάτι μας λείπουν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς με κόκκινη και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς που είναι τραυματίας που θα τον κρατήσει εκτός για τρεις εβδομάδες ακόμα. Άρα θα χρησιμοποιηθούν νέοι παίκτες και θέλουμε να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Παράλληλα για το εάν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα του Ισραήλ είπε πως «θα δούμε σίγουρα δύο νέα πρόσωπα στην 11άδα και θα δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα ή επιπλέον αλλαγές στην 11άδα. Θέλω να τονίσω πως δεν φταίνε οι παίκτες από το πρόσωπο που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως τα λάθη ήταν στον τακτικό τομέα και στην προετοιμασία του αγώνα και αυτά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε».

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»