Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για Καρλίτος και Λοβέρα

Για τον προγραμματισμό της Ομόνοιας αλλά και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, Ανδρέας Δημητρίου. 

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως «μας μένουν δύο προπονήσεις. Περιμένουμε το παιχνίδι, παίζεται ένας τίτλος και το ενδιαφέρον μας να το κατακτήσουμε είναι μεγάλο. Αγωνιστικά είμαστε καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να δει επίσημο παιχνίδι μετά από τον τελικό κυπέλλου», είπε αρχικά για το Σούπερ Καπ. Οι ενέργειές και οι προσπάθειες μας είναι τέτοιες για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν θα κάνουμε πλάνα έχοντας στο μυαλό μας άλλες καταστάσεις και άλλα πράγματα. Το μυαλό μας θα είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι. Θα είναι ευκαιρία να ανεβάσουμε την ετοιμότητά μας ενόψει των ευρωπαϊκών μας αγώνων και δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Αντιμετωπίζουμε τη Γάνδη που έχει ήδη δώσει αγώνες. Θα είναι  ευκαιρία να ανεβάσουμε επίπεδο αγωνιστικότητας σε επίσημο παιχνίδι. Μας βοήθησε πάρα πολύ να ανεβάσουμε την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας και το φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών».

Για τον Λένον που είδε τη Γάνδη στο Βέλγιο και το παιχνίδι του Απόλλωνα από το ΓΣΠ είπε ότι «ότι ήταν και χθες στο ΓΣΠ ναι. Είχε και μια πολύ καλή ευκαιρία να πάει στο Βέλγιο να δει τη Γάνδη από κοντά και να εξαγάγει συμπεράσματα. Όποτε έχει την ευκαιρία το κάνει και στην Κύπρο και γενικά προσπαθεί να είναι στο γήπεδο να βλέπει αντιπάλους από κοντά, είναι το ιδανικότερο. Άλλο γήπεδο και άλλο τηλεόραση».

Για τις μεταγραφές που αναμένει ο κόσμος ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε πως «δεν ξέρω πόσοι περιμένουν να πάρουμε μεταγραφές για να κάνουν διαρκείας, σίγουρα υπάρχει και κόσμος που το περιμένει αυτό. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα μπορεί η ομάδα να διακριθεί για αυτό κάνουν διαρκείας, ήταν και η ευκαιρία tο σχέδιο επιβράβευσης Privilege Card και βοηθήθηκε κόσμος για να αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας».

Για τους Καρλίτος και Ντιούφ και εάν υπάρχει ενδιαφέρον είπε πως «δεν ισχύουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Γενικά τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν. Οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν διέρρευσαν και ο κόσμος καλό είναι να μην λαμβάνει υπόψη όσα διαρρέουν με παίκτες που δεν μας απασχολούν και να γίνονται άδικα συζητήσεις. Επιθυμία υπάρχει για απόκτηση ενός μέσου box to box, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και για τις τρεις θέσεις. Εφόσον γίνονται συζητήσεις υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Πιθανόν τους παίκτες να διεκδικούν και άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να τους αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με παίκτες που καθορίστηκαν ως στόχοι και τους θέλουμε. Πολλές φορές υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε με αυτούς στους οποίους έχουμε καταλήξει ως προς στόχους».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού μίλησε και για την περίπτωση του Λοβέρα «σε μια μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν λες ποτέ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά. Δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι τέλος Αυγούστου τι μπορεί να γίνει. Το ενδιαφέρον μας υφίσταται για τον Λοβέρα, αλλά εμείς προχωράμε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας. Ο προγραμματισμός μας δεν γίνεται για να προλάβουμε κάποιους αγώνες, αλλά για όλη τη σεζόν και το μέλλον της ομάδας. Δεν γίνεται για το Σούπερ Καπ ή τους αγώνες με τη Γάνδη π.χ.. Στόχος μας ήταν να κλείσει το ρόστερ. Σε όλο τον κόσμο γίνονται μεταγραφές τέλη Αυγούστου, δεν λέω ότι θα γίνει αυτό και στην Ομόνοια αυτό, αλλά προσπαθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου