Νέα καρφιά Μολ-«Όταν δεν ήθελα να υπογράψω, σταμάτησαν να με πληρώνουν»

Νέες καταγγελίες για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, προέβη ο τερματοφύλακας, Ζόελ Μολ, ο οποίος κατήγγειλε ότι στον Ολυμπιακό δεν του πλήρωναν το μισθό.

Σε δηλώσεις του, ο πρώην τερματοφύλακας των μαυροπρασίνων αναφερόμενος στην Κύπρο, είπε πως «θα ήθελα μια πραγματική ποδοσφαιρική χώρα… Η Κύπρος είναι μεγάλη χώρα. Το τοπίο είναι όμορφο, ο ενθουσιασμός για τον αθλητισμό υπάρχει και το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι καλό, υπάρχουν και πολλές αρνητικές πλευρές που πρέπει να πάρουμε μαζί μας ως μεγάλα μαθήματα μετά».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην περιπέτεια του στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι «η ζωή στην Κύπρο και τα χρήματα με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Όταν δεν ήθελα να υπογράψω, σταμάτησαν να μου πληρώνουν τους μισθούς του τελευταίου μήνα».

Σημειώνεται ότι η υπόθεση βρίσκεται πλέον ενώπιον της FIFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο